- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ: «Κόπηκε» από εκδήλωση ο Μανώλης Χριστοδουλάκης; Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη
«Εθνικός Διάλογος για την Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον» από το InSocial
ΠΑΣΟΚ: «Έκοψαν» τον Μανώλη Χριστουδουλάκη από εκδήλωση του InSocial; Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη δηλώνουν ενόχληση για τη γκρίνια
«Μύλος» στο ΠΑΣΟΚ καθώς ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μανώλης Χριστοδουλάκης, αν και τομεάρχης Περιβάλλοντος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, δεν θα είναι στο πάνελ της εκδήλωσης «Εθνικός Διάλογος για την Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον» που διοργανώνεται την Τετάρτη, στην οποία θα απευθύνει ομιλία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Η κίνηση που φέρεται να ενόχλησε το ΠΑΣΟΚ
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δεν συμπεριλαμβάνεται στους ομιλητές, γεγονός που μεταφράζεται ως απόρροια της ενόχλησης που προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η συμμετοχή του στην εκδήλωση με Δ. Τεμπονέρα - Έφη Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά, τον Φεβρουάριο.
Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη
Ωστόσο, στελέχη του κόμματος διευκρινίζουν ότι πρόκειται για εκδήλωση που διοργανώνει το InSocial με καθηγητές και μη κυβερνητικές οργανώσεις και όχι το ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Δημόπουλος συνομίλησε με τον κ. Χριστοδουλάκη, χωρίς ο βουλευτής να του αναφέρει ότι θέλει να είναι ομιλητής. Ως εκ τούτου «τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με μια εκδήλωση μιας πολιτικής κίνησης; Δεν υπάρχει άλλος βουλευτής ομιλητής» σημειώνουν, ενοχλημένοι με την έκταση που δόθηκε στο θέμα.
Τι είναι το InSocial
Το Ινστιτούτο για τη Σοσιαλδημοκρατία είναι μη κερδοσκοπικό κέντρο επιστημονικής έρευνας για την προώθηση της προοδευτικής πολιτικής σκέψης. Οι στόχοι και η δράση του εδράζονται στις αρχές και τα προτάγματα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού σοσιαλισμού.
To InSocial έχει διοργανώσει και άλλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Πριν από έναν μήνα διοργανώθηκε εκδήλωση για τα Πανεπιστήμια, ενώ παλιότερα για την Αυτοδιοίκηση. Στις ημερίδες παραδοσιακά μεταξύ των ομιλητών είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο επικεφαλής του InSocial και πρώην υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης, ενώ συμμετέχουν πρόσωπα με άμεση σχέση με το υπό συζήτηση αντικείμενο και οι επικεφαλής ΚΤΕ των αντίστοιχων τομέων του ΠΑΣΟΚ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατηγορίες για καθυστερήσεις, υψηλά επιτόκια και ελλιπή προστασία δανειοληπτών από το ΠΑΣΟΚ
Η υπόθεση αναδεικνύει τις εσωτερικές τριβές στην αξιωματική αντιπολίτευση
Νέα μέτρα λόγω κρίσης στη Μέση Ανατολή - Εξετάζεται και ευρωπαϊκός συντονισμός
Κινητοποίηση φορέων και δήμων μετά το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ryanair
Επίσκεψη υψηλού συμβολισμού στο Άμπου Ντάμπι - Εστίαση σε ασφάλεια, ναυσιπλοΐα και συνεργασία
Το Σάββατο 9 Μαΐου 2026, στον χώρο Εμπειρία Ευρώπη Αθηνών
Η Ευρώπη σε σημείο καμπής, με ανάγκη για ανάπτυξη, κυριαρχία και ταχεία ψηφιακή μετάβαση
Τι δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης για τα καταναλωτικά δάνεια
«Η ποιότητα της δημοκρατίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αποφυγή των διχασμών», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο υπουργός Υγείας στέλνει μήνυμα πως οι εκβιαστικές συμπεριφορές πρέπει να καταδικάζονται
Στο πλαίσιο ενίσχυσης των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και με φόντο τα 250 χρόνια της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος καλεί σε σεβασμό συμφωνιών και απειλεί με ενεργοποίηση του μηχανισμού αντιποίνων
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαιδευτική διαδικασία
Χωρίς έλεγχο και κανόνες τα ηλεκτρικά πατίνια, με ευθύνη της δημοτικής αρχής, σύμφωνα με την «Αθήνα Ψηλά»
Μέχρι το τέλος Μαΐου θα ξεκινήσει η κανονική εκτέλεση δρομολογίων
Θα κοπούν σχεδόν μία στις τρεις αιτήσεις
«Τρεις συνάνθρωποί μας έφυγαν για τη δουλειά τους και δεν επέστρεψαν ποτέ», αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου
Ο πρωτογενής τομέας βρίσκεται αντιμέτωπος με πολλαπλές προκλήσεις
Το μήνυμά του για τη σημασία της πίστης στην καθημερινή ζωή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.