Πολιτικη & Οικονομια

Γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ: «Κόπηκε» από εκδήλωση ο Μανώλης Χριστοδουλάκης; Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη

«Εθνικός Διάλογος για την Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον» από το InSocial

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Μύλος» στο ΠΑΣΟΚ: «Κόπηκε» ο Χριστουδουλάκης από την εκδήλωση του Insocial - Τι απαντάει το κόμμα
«Μύλος» στο ΠΑΣΟΚ: «Κόπηκε» ο Χριστουδουλάκης από την εκδήλωση του Insocial - Τι απαντάει το κόμμα © (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

ΠΑΣΟΚ: «Έκοψαν» τον Μανώλη Χριστουδουλάκη από εκδήλωση του InSocial; Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη δηλώνουν ενόχληση για τη γκρίνια

«Μύλος» στο ΠΑΣΟΚ καθώς ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής Μανώλης Χριστοδουλάκης, αν και τομεάρχης Περιβάλλοντος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, δεν θα είναι στο πάνελ της εκδήλωσης «Εθνικός Διάλογος για την Κλιματική Αλλαγή και το Περιβάλλον» που διοργανώνεται την Τετάρτη, στην οποία θα απευθύνει ομιλία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η κίνηση που φέρεται να ενόχλησε το ΠΑΣΟΚ

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δεν συμπεριλαμβάνεται στους ομιλητές, γεγονός που μεταφράζεται ως απόρροια της ενόχλησης που προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η συμμετοχή του στην εκδήλωση με Δ. Τεμπονέρα - Έφη Αχτσιόγλου για την Κεντροαριστερά, τον Φεβρουάριο.

Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη

Ωστόσο, στελέχη του κόμματος διευκρινίζουν ότι πρόκειται για εκδήλωση που διοργανώνει το InSocial με καθηγητές και μη κυβερνητικές οργανώσεις και όχι το ΠΑΣΟΚ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Δημόπουλος συνομίλησε με τον κ. Χριστοδουλάκη, χωρίς ο βουλευτής να του αναφέρει ότι θέλει να είναι ομιλητής. Ως εκ τούτου «τι σχέση έχει το ΠΑΣΟΚ με μια εκδήλωση μιας πολιτικής κίνησης; Δεν υπάρχει άλλος βουλευτής ομιλητής» σημειώνουν, ενοχλημένοι με την έκταση που δόθηκε στο θέμα.

Τι είναι το InSocial

Το Ινστιτούτο για τη Σοσιαλδημοκρατία είναι μη κερδοσκοπικό κέντρο επιστημονικής έρευνας για την προώθηση της προοδευτικής πολιτικής σκέψης. Οι στόχοι και η δράση του εδράζονται στις αρχές και τα προτάγματα της σύγχρονης Σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

To InSocial έχει διοργανώσει και άλλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Πριν από έναν μήνα διοργανώθηκε εκδήλωση για τα Πανεπιστήμια, ενώ παλιότερα για την Αυτοδιοίκηση. Στις ημερίδες παραδοσιακά μεταξύ των ομιλητών είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο επικεφαλής του InSocial και πρώην υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης, ενώ συμμετέχουν πρόσωπα με άμεση σχέση με το υπό συζήτηση αντικείμενο και οι επικεφαλής ΚΤΕ των αντίστοιχων τομέων του ΠΑΣΟΚ. 

Γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ: «Κόπηκε» από εκδήλωση ο Μανώλης Χριστοδουλάκης; Τι απαντά η Χαριλάου Τρικούπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ