Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι 15 Μαρτίου παρουσιάζεται στον στρατό

Μία ημέρα πριν παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι 15 Μαρτίου παρουσιάζεται στον στρατό
Ο Κασσελάκης παρουσιάζεται στον στρατό © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Κασσελάκης: Παρουσιάζεται 15 Μαρτίου στον στρατό - Μία ημέρα πριν παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές

Στον στρατό παρουσιάζεται ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης την Παρασκευή 15 Μαρτίου όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του.

Μέχρι όμως να παρουσιαστεί στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει γεμάτο πρόγραμμα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czojfq5omb0x)

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε την ερχόμενη Τρίτη να κατατεθεί θετική ατζέντα για ακρίβεια και φορολογικό σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ την Πέμπτη 14.03 ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, όπου θα γίνει η εκκίνηση του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές και εκεί θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του κόμματος.

Απάντηση Κασσελάκη στον Μητσοτάκη για το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια

«Μπίζνα» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά ΑΕΙ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με δημοσιογράφους μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στη Βουλή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, όπου μεταξύ άλλων ανακοίνωσε και την ημερομηνία που θα παρουσιαστεί στο στρατό, χαρακτήρισε ως «ξεκάθαρη μπίζνα» το νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα για τα μη κρατικά ΑΕΙ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «όταν η τυφλή κομματική σκοπιμότητα και η εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων προβάλλονται από την κυβέρνηση της ΝΔ ως πολιτικό όραμα, τότε δεν πρέπει να ξαφνιάζει που ο κ. Μητσοτάκης επιχειρηματολογεί ειρωνευόμενος, παρ’ ότι η άγνοια για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ τον φέρνει τελικά σε άβολη θέση απέναντι στο σύνολο της κοινωνίας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ