Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: Εμετικά τα σχόλια των τρολ του ΣΥΡΙΖΑ για την πυραυλική επίθεση στην Οδησσό

«Έχουν παραιτηθεί από κάθε προσπάθεια να νικήσουν τον Μητσοτάκη και εναποθέτουν τις “ελπίδες” τους στον Πούτιν»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης για τις αναρτήσεις στο X μετά την πυραυλική επίθεση στην Οδησσό: Εμετικά τα σχόλια τρολ του ΣΥΡΙΖΑ.
Για εμετικά σχόλια τρολ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στην Οδησσό κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης © Eurokinissi/Κώστας Τζούμας

Άδωνις Γεωργιάδης για τις αναρτήσεις στο X μετά την πυραυλική επίθεση στην Οδησσό: Εμετικά τα σχόλια τρολ του ΣΥΡΙΖΑ 

Τα σχόλια φιλικών προς τον ΣΥΡΙΖΑ λογαριασμών στην πλατφόρμα X για την πυραυλική επίθεση στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη, προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει: «Τα εμετικά σχόλια πολλών λογαριασμών που σταθερά υποστηρίζουν τον Σύριζα εδώ μέσα, για την πυραυλική επίθεση που έγινε στην Οδησσό, 150 μέτρα από την ελληνική αποστολή υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζαμε.

»Αυτό όμως που τελικά αποδεικνύεται περισσότερο ενδιαφέρον είναι ότι έχουν παραιτηθεί από κάθε πολιτική προσπάθεια να νικήσουν τον Μητσοτάκη και εναποθέτουν τις «ελπίδες» τους στον Πούτιν, στο Μεταφυσικό ή σε ο,τιδήποτε άλλο… λογικό χάνουν σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις όλων των εταιριών και σε όλες τις εκλογές παντός τύπου από το 2016 έως σήμερα δηλ εδώ και 8 χρόνια. Ψυχραιμία παιδιά ψυχραιμία!».

Μερικές από τις αναρτήσεις χρηστών στο X, όπου διατυπώνουν την απογοήτευσή τους για την κατάληξη της ρωσικής πυραυλικής επίθεσης:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ