Πολιτικη & Οικονομια

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξήλωσε τις αφίσεις για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο σεβασμός στο περιβάλλον εξαντλείται σε επικοινωνιακά τσιτάτα», σχολιάζουν συνεργάτες του Περιφερειάρχη Αττικής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εντολή Νίκου Χαρδαλιά για ξήλωμα των αφισών του ΣΥΡΙΖΑ για το Συνέδριο

Με εντολή του Νίκου Χαρδαλιά ξηλώθηκαν αφίσες για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν τοποθετηθεί σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, με την Περιφέρεια Αττικής να εφαρμόζει τη σχετική νομοθεσία για την παράνομη αφισοκόλληση (Ν.4954/2022 - ΦΕΚ 136Α').

Χαρδαλιάς: Ξήλωμα αφισών για το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Χαρδαλιάς: Ξήλωμα αφισών για το συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

Ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι δεν προτίθεται να κάνει καμία απολύτως εξαίρεση στο ζήτημα της αφισορύπανσης, έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας να αφαιρέσουν άμεσα όλες τις αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που είχαν αναρτηθεί, ενόψει του συνεδρίου. Τα συνεργεία της Περιφέρειας εργάστηκαν όλο το βράδυ για την απομάκρυνση των αφισών ενώ σύντομα θα επιβληθούν και τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Νίκος Χαρδαλιάς προβαίνει σε ανάλογη κίνηση, καθώς πριν από λίγες ημέρες συνεργεία της Περιφέρειας κατέβασαν παράνομη αφισοκόλληση του προέδρου του ΛΑΟΣ και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Μάχη για την Αττική», Φίλιππου Καμπούρη, επιβάλλοντας και τα σχετικά πρόστιμα.

«Είναι πράγματι παράδοξο το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ ευαγγελίζεται την "Προοδευτική Αντεπίθεση" που διαφημίζει», σχολίαζαν συνεργάτες του περιφερειάρχη Αττικής επικαλούμενοι το κεντρικό σύνθημα του συνεδρίου. «Όπως φαίνεται, για κάποιους ο σεβασμός στο περιβάλλον εξαντλείται σε επικοινωνιακά τσιτάτα και προσχηματικές αναφορές. Όταν μιλάμε για ποιότητα ζωής στην πόλη μας και για σεβασμό στους νόμους του κράτους, δεν επιτρέπονται εξαιρέσεις και εκπτώσεις. Δυστυχώς, για κάποιους η υποκρισία περισσεύει: μπορεί στην πολιτική να εμφανίζονται διαμετρικά αντίθετοι, αλλά στην πράξη αποδεικνύονται ένα και το αυτό, όταν πρόκειται να παραβούν τον νόμο προς όφελός τους», πρόσθεσαν.

Διαβάστε επίσης »»» Κανονικά την Πέμπτη το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Με συμβιβασμό έληξε η Πολιτική Γραμματεία