Πολιτικη & Οικονομια

Μέτσολα στη Βουλή: «Αποστολή μας είναι να φέρουμε την Ευρώπη πιο κοντά στους πολίτες της»

Η ομιλία για την ανάγκη συμμετοχής στις Ευρωεκλογές και τα περαστικά στον Μανώλη Μαυρομμάτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέτσολα στη Βουλή: «Αποστολή μας είναι να φέρουμε την Ευρώπη πιο κοντά στους πολίτες της»

Ρομπέρτα Μέτσολα: Η ομιλία στη Βουλή της προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, απευθύνθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19.2) στα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Νωρίτερα, είχε συνάντηση τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  Το θέμα της ομιλίας της κ. Μέτσολα είναι: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει των ευρωεκλογών» (“The EU ahead of the European Elections").

Ρομπέρτα Μέτσολα: Η ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων για τις Ευρωεκλογές

«Η Ελλάδα, μου είναι πάντα πολύ αγαπητή στην καρδιά μου, όχι μόνο επειδή οι πρόγονοί μου κατάγονται από εδώ, αλλά επειδή καταλαβαινόμαστε», είπε η Ρομπέρτα Μέτσολα και συνέχισε μεταφέροντας το μήνυμα για την ανάγκη συμμετοχής των πολιτών στις Ευρωεκλογές. «Αποστολή μας είναι να φέρουμε την Ευρώπη πιο κοντά στους πολίτες», είπε η Ρομπέρτα Μέτσολα. Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, τα προβλήματα και την ευρωπαϊκή αντιμετώπισή τους. 

Η Ρομπέρτα Μέτσολα έκλεισε την ομιλία της εκφράζοντας τις ευχές της για περαστικά στον Μανώλη Μαυρομμάτη, τον πρώην ευρωβουλευτή που δίνει μάχη στη ΜΕΘ εγκαυμάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τη σύζυγό του, στο Κολωνάκι. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ