Πολιτικη & Οικονομια

Η ΝΔ καταδικάζει τη στοχοποίηση δημοσιογράφων με καταδρομικές επιθέσεις

Ανακοίνωση μετά την επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι της Λίνας Κλείτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΝΔ μετά την επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου: Καταδικάζουμε τη στοχοποίηση.
Η ΝΔ καταδικάζει με ανακοίνωσή της τις «καταδρομικές» επιθέσεις σε μέλη της κυβέρνησης και δημοσιογράφους © Aris Oikonomou/SOOC

ΝΔ μετά την επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου: Καταδικάζουμε τη στοχοποίηση.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει, με τον πιο έντονο τρόπο, τη στοχοποίηση δημοσιογράφων και πολιτικών με καταδρομικές ενέργειες εναντίον τους, στα σπίτια και στα γραφεία τους».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ, με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι της Λίνας Κλείτου, υπογραμμίζοντας ότι απόπειρες εκφοβισμού και τρομοκράτησης δεν χωρούν σε δημοκρατικά πολιτεύματα.

«Η αστυνομία και η δικαιοσύνη θα δώσουν την απάντηση που οφείλουν. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την άμεση καταδίκη των πράξεων αυτών από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Η σιωπή σημαίνει ανοχή και η ανοχή είναι απαράδεκτη», προσθέτει η ΝΔ.

Επίθεση Ρουβίκωνα στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου

Επίθεση στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου πραγματοποίησαν χθες μέλη του Ρουβίκωνα.

Σε ανάρτησή της στο Χ, η δημοσιογράφος κάνει λόγο για την «πρώτη φασιστική, παρέμβαση Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου,για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του».

«Στο κενό σύντροφοι» καταλήγει η Λίνα Κλείτου, που καταγγέλλει στοχοποίησή της από «δημοσιογράφους και εκδότες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ, μαζί με τους χυδαίους της υπόγας».

Η ανάρτηση της Λίνας Κλείτου

«Η πρώτη φασιστική, παρέμβαση #Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου,για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του.Στόχος,ο εκφοβισμός και η φίμωσή μου.Ακολούθησε της στοχοποίησης μου από δημοσιογράφους κ εκδότες Σύριζα και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας.Στο κενό σύντροφοι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ