Πολιτικη & Οικονομια

O Κασσελάκης έκανε την έκπληξη και πήγε στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά

Αμηχανία και αναστάτωση άμα τη εμφανίσει του

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κασσελάκης: Στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά
Κασσελάκης: Στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Κασσελάκης: Στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά - Οι αντιδράσεις όταν μπήκε στην αίθουσα

Το «παρών» έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά που βρίσκεται σε εξέλιξη με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», Συμμετέχοντες είναι ο Διονύσης Τεμπονέρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ και η Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά που γίνεται στο θέατρο Άλφα Ληναίος-Φωτίου, επί της οδού Πατησίων, υπό την αιγίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Εκδήλωση Κεντροαριστεράς
Εκδήλωση Κεντροαριστεράς © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Όταν ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στον χώρο την ώρα της ομιλίας της κ. Αχτσιόγλου αποδοκιμάστηκε από μια μερίδα παρευρισκόμενων.

Ο Κασσελάκης στην Κεντροαριστερά
Ο Κασσελάκης στην Κεντροαριστερά © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Η αντίδραση Αχτσιόγλου στην εμφάνιση Κασσελάκη

Η Έφη Αχτσιόγλου που είχε τον λόγο εκείνη την ώρα, είπε αμήχανα «γεια σου Στέφανε» και επανέλαβε «καλησπέρα Στέφανε».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz440z9vppdd)

Όταν ο συντονιστής της εκδήλωσης δημοσιογράφος Δ. Τερζής έσκυψε και την ενημέρωσε ότι στη συνέχεια θα του δώσει το λόγο, η Έφη Αχτσιόγλου αντέτεινε: «Να μιλήσω όμως πρώτα».

Εκδήλωση Κεντροαριστεράς
Εκδήλωση Κεντροαριστεράς © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ο Δ. Τερζής είπε: «Έχουμε την αιφνιδιαστική άφιξη του Στέφανου Κασσελάκη, παρακαλώ να κρατηθεί ένας πολιτισμός και μια ηρεμία, θα του δώσουμε τον λόγο στη συνέχεια να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό».

«Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;»: Ποιοι δίνουν το παρών

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, προσερχόμενος στην εκδήλωση, ανέφερε σε δημοσιογράφους: «Πρέπει να θέσουμε το πραγματικό ερώτημα ''απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;''. Είμαστε εδώ για να δώσουμε όραμα και ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο. Η Αριστερά έχει μακρά ιστορία όχι μόνο διασπάσεων αλλά και μεγάλων συνθέσεων».

Παρόντες είναι από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Αντώνης Κοτσακάς, Γιάννης Δραγασάκης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θεμιστοκλής Μαμουλίδης, Σπύρος Δανέλλης, Γ. Ιωακειμίδης, από τη Νέα Αριστερά ο πρώην υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Δ. Βίτσας, από το ΠΑΣΟΚ οι Γ. Μπουλμπασάκος, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Θόδωρος Μαργαρίτης, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουσελάς, η τομεάρχης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Άννα Παπαδοπούλου, η Μαριέττα Αντωνοπούλου, ο υποψήφιος βουλευτής Πάνος Τρυφιάτης, οι συνδικαλιστές Ασπιώτης και Λεβέντης (πρ. ΟΣΕ), ο πρώην βουλευτής Παν. Καρκατσούλης, ο Τάσος Δαρσινός, η Έφη Παγκάλου, ο Γιάννης Σγουρός, ο Γ. Σιακαντάρης κ.ά.

«Δέχτηκα την πρόσκληση για μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που αφορά ένα θέμα που απασχολεί τεράστιο κομμάτι της κοινωνίας το αν μπορεί να υπάρξει απάντηση στην πολιτική της Δεξιάς», είπε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η Έφη Αχτσιόγλου στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά
Η Έφη Αχτσιόγλου στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, φτάνοντας στην εκδήλωση επεσήμανε: «Προσερχόμαστε με την αυτοπεποίθηση των ιδεών μας, τη δύναμη των ιδεών του ΠΑΣΟΚ. Δεν συζητάμε για πρόσωπα, συζητάμε για πολιτικές που μπορούν να δώσουν λύσεις»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ