Πολιτικη & Οικονομια

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Δέχθηκε «στον αέρα» απειλητικό μήνυμα για τα παιδιά του

«Έλαβα mail με φωτογραφίες των παιδιών μου» ανέφερε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Μαρκόπουλος: Δέχθηκε «στον αέρα» απειλητικό μήνυμα για τα παιδιά του
© (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Του έστειλαν live απειλητικό μήνυμα για τα παιδιά του - «Έλαβα mail με φωτογραφίες των παιδιών μου» ανέφερε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη

Απειλητικό email για την οικογένειά του με φωτογραφίες των παιδιών του κατήγγειλε πως δέχθηκε ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τη «διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών» και βουλευτής Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Blue Sky».

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

Δημήτρης Μαρκόπουλος: Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά και τα παιδιά μου

«Έλαβα κάποια mail. Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου» είπε ο κ. Μαρκόπουλος στους συνομιλητές του.

«Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ διασκεδάζω στην εξεταστική για τα Τέμπη, ενώ εγώ πότε δεν είπα κάτι τέτοιο, κρίμα. Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του twitter. Κόβουν μια δήλωση με σκοπό να δείξουν οτι ήμουν σκληρος» συμπλήρωσε.

«Εγώ όταν έκανα ένα λάθος βγήκα μετά από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου. Ντροπή».

«Ζητώ συγγνώμη, απλά.Μπορεί να διαφωνούμε. Αυτή η Επιτροπή επιδιώκει να βγάλει ένα αποτέλεσμα. Όμως το να παίζουν κάποιοι ότι είναι οι μόνοι ευαίσθητοι και όλοι άλλο», κατέληξε ο κ.Μαρκόπουλος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ