Πολιτικη & Οικονομια

Χρυσοχοΐδης για τη βόμβα στη Σταδίου: Δεν θα επιτρέψουμε να αναβιώσει η τρομοκρατία

Ο υπουργός μίλησε για σοβαρή και βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τη βόμβα στο υπουργείο Εργασίας: Για βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Για την έκρηξη της βόμβας απέναντι από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου μίλησε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης © Menelaos Myrillas/SOOC

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τη βόμβα στο υπουργείο Εργασίας: Για βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Για την έκρηξη της βόμβας απέναντι από το υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου μίλησε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για σοβαρή και βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε αυτή την υπόθεση (της τρομοκρατίας) να αναβιώσει, δεν θα το επιτρέψουμε».

Ο υπουργός μίλησε για σοβαρή και βαριά εγκληματική ενέργεια στο κέντρο της πόλης, την ώρα που κυκλοφορούσαν παιδιά για διασκέδαση. 

«Κάποιοι επικίνδυνοι προχώρησαν σε μια ενέργεια που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο ζωές συμπολιτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε οι δράστες τέτοιων εγκληματικών ενεργειών να οδηγούνται στην Δικαιοσύνη και να τιμωρούνται», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyw2wi8mowih)

«Έχουμε υπερδιπλασιάσει κάποιες ομάδες κατά της εγκληματικότητας, τις ΟΠΚΕ, οι οποίες πλέον διατάσσονται στην Αττική, στην Θεσσαλονίκη, ώστε να πολεμήσουμε τη μεσαία και βαριά εγκληματικότητα. Αυτή τη στιγμή, γίνονται έλεγχοι σε κρίσιμα σημεία από βαριά οπλισμένους αστυνομικούς για να αντιμετωπίσουν το βαρύ έγκλημα», τόνισε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Αναφορικά με το επίδομα των αστυνομικών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισε ότι «θα το πάρουν όλοι».

«Κάνουμε μία προσπάθεια για να ενισχύσουμε το εισόδημα των αστυνομικών», πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ