Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης σε Πολάκη: «Παύλο αν δεν σου αρέσει, μπορείς να φύγεις»

Με αφορμή την παρέμβαση του Σφακιανού βουλευτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Νέα σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη χθες Τετάρτη στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κ.Ο. του κόμματος.

Πριν ακόμα ξεκινήσει, υπήρξε αναφορά του κ. Πολάκη στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εξοπλιστικά και την αντιπολιτευτική τακτική που ακολούθησε η Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζοντάς την «χαλαρή». Σ’ εκείνο το σημείο ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να του είπε «Παύλο αν δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις». Το Σάββατο μάλιστα,ο ο Παύλος Πολάκης είχε κάνει ανάρτηση στην οποία επέκρινε την αγορά F-35.

Λεφτά για γιατρούς στο Ρεθυμνο ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Λεφτά για αποζημιώσεις από την πλημμύρα στους Θεσσαλούς αγρότες ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! 8,5...

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Saturday, January 27, 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε αντίδραση από τον κ. Πολάκη, ο οποίος ωστόσο δεν παρέμεινε στη συνεδρίαση. Πηγές από το προεδρείο και από την Κουμουνδούρου δεν επιβεβαιώνουν το περιστατικό.

Ούτε μήνα μετά την «ανακωχή»

Στις 14 Ιανουαρίου, είχε προηγηθεί η πρώτη προειδοποίηση Κασσελάκη για έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ο πρόεδρος του κόμματος είχε διαμηνύσει στον κ. Πολάκη πως αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο ομοφύλων, θα τον διαγράψει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε μάλιστα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του πως «η Αριστερά στα βουνά ξέρει να αγωνίζεται και όχι να κρίνεται και αυτό θα κάνουμε». Η φράση αυτή θεώρηθηκε ότι «φωτογράφισε» τον βουλευτή, ο οποίος φέρεται να διατύπωσε στην Πολιτική Γραμματεία την ένστασή του στο ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, υποστηρίζοντας πως «δεν μπορεί να ανέβει κάνεις πάνω από 300 μέτρα υψόμετρο και να ανοίξει συζήτηση για οποιοδήποτε άλλο θέμα, χωρίς να σου πουν γι’ αυτό».

Μετά το παραπάνω περιστατικό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αποκλιμακώσει την ένταση, αναφέροντας ότι «αν δεν γνώριζα τον Καπνισάκη και τον Πολάκη δε θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ