Πολιτικη & Οικονομια

«Δεν θα γίνετε γκαρσόνια», είπε ο Μητσοτάκης στους αγρότες της Βόνιτσας

«Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Δεν θα γίνετε γκαρσόνια» είπε ο Μητσοτάκης στους αγρότες της Βόνιτσας
Την στήριξή του προς τους αγρότες της Βόνιτσας εξέφρασε ο Κυριακός Μητσοτάκης © ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ/EUROKINISSI

Κ. Μητσοτάκης σε αγρότες στη Βόνιτσα: «Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία»

Συνομιλία με αγρότες στο μπλόκο της Βόνιτσας είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την τελετή εγκαινίων του οδικού άξονα Άκτιου - Αμβρακίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ούτε γκαρσόνια θα γίνετε ούτε θα φύγετε στη Γερμανία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cysyfttvntr5)

Ο κ. Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα πράξει το καλύτερο δυνατό προκειμένου να στηρίξει τον αγροτικό κόσμο της χώρας.

Ανέφερε ότι αυτά τα τέσσερα δύσκολα χρόνια η κυβέρνηση στάθηκε στους αγρότες. «Δώσαμε παραπάνω από ένα δισεκατομμύριο ευρώ, ξέρουμε τις εκκρεμότητες, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», είπε ο πρωθυπουργός.

«Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, εμείς είμαστε εδώ για να λύνουμε τα προβλήματα», τόνισε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν θα γίνετε γκαρσόνια» είπε ο Μητσοτάκης στους αγρότες της Βόνιτσας
© ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/EUROKINISSI

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η στήριξη του πρωτογενούς τομέα

Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τους αγρότες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις πολιτικές που έχει υλοποιήσει η κυβέρνηση για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία του κλάδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Μας εκλέξατε και πάλι αυτοδύναμη κυβέρνηση πριν από έξι μήνες και ανέλαβα μία υποχρέωση απέναντί σας: αυτό το έργο, το βαθύ μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης να το συνεχίσουμε και να το επιταχύνουμε. Αυτό ακριβώς κάνουμε», είπε ο πρωθυπουργός.

«Και τους αγρότες μας θα βοηθήσουμε και τους συμπολίτες μας οι οποίοι δοκιμάζονται από την ακρίβεια θα εξακολουθούμε να τους στηρίζουμε. Και οι μισθοί στη χώρα μας θα εξακολουθούν να αυξάνονται, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το διαθέσιμο εισόδημα» πρόσθεσε.

«Είμαστε στην άκρη του δρόμου, δεν κλείνουμε κανέναν δρόμο, δεν δημιουργούμε κανένα πρόβλημα καταρχήν. Είμαστε εδώ, γιατί πραγματικά δίνουμε έναν αγώνα επιβίωσης. Αυτό νομίζω ότι το γνωρίζετε κι εσείς. Έγκαιρα τα αιτήματά μας, που είναι αιτήματα επιβίωσης, έχουν φτάσει και σε σας και στο Υπουργείο πολύ περισσότερο», είπε στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος των συγκεντρωμένων καλλιεργητών και κτηνοτρόφων.

«Να μας πείτε κι εσείς ποιο είναι το σχέδιο, αν υπάρχει σχέδιο να μας το πείτε, να κάνουμε κι εμείς κουμάντο, ή να γίνουμε γκαρσόνια ή να φύγουμε για τη Γερμανία», συμπλήρωσε. «Ούτε γκαρσόνια θα γίνετε, ούτε για τη Γερμανία θα φύγετε», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ