Πολιτικη & Οικονομια

Tζάκρη σε εκδήλωση με αγρότες: «Κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ήπιαμε»

Mε αφορμή τις εκλογικές επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Tζάκρη σε εκδήλωση με αγρότες: «Κατά το κοινώς λεγόμενο, τον ήπιαμε»
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Θεωδόρα Τζάκρη: Ατάκα για τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους αγρότες

Αίσθηση προκάλεσε η ατάκα της Θεοδώρας Τζάκρης για τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους αγρότες και τη στήριξη που είχε το κόμμα από τον αγροτικό κόσμο στις εκλογές, σε εκδήλωση στη Βέροια. «Κατά τα κοινώς λεγόμενα τον ήπιαμε», είπε.

«Εγώ δεν ξέρω πως τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ»

Το βράδυ της Τετάρτης η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε σε κομματική εκδήλωση στη Βέροια, όπου ανέπτυξε μια σειρά θεμάτων, κάνοντας μάλιστα σε αρκετά σημεία και αυτοκριτική για τους χειρισμούς του ΣΥΡIZΑ. 

Οταν η συζήτηση στράφηκε στα αγροτικά, η Θεοδώρα Τζάκρη είπε: «Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι, πως στους αγρότες –κατά το κοινώς λεγόμενο- τον ήπιαμε, έτσι; Είναι μία τάξη συντηρητική… Δεν είχαμε θέσεις; Δεν πήγαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη. Δηλαδή ειλικρινά πείτε μου εσείς πόσοι εδώ μέσα πόσοι είστε αγρότες. εδώ μέσα ποιοι είστε αγρότες.

Σε μια κοινωνία όπου το 80% της οικονομίας είναι πρωτογενής τομέας παραγωγής, ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μία διεργασία 100 ανθρώπων, τρία στελέχη αγρότες, αντιλαμβάνεστε κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά".

Εγώ δεν ξέρω πως τα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρω πόσο καλά στην αγροτική παραγωγή. Θέλω να πω αυτοκριτικά ότι δεν έκανε και σπουδαία πράγματα με την έννοια ότι δεν έφερε τίποτα σπουδαίες πολιτικές. Προσπάθησε στο πλαίσιο των μνημονίων διαχειριστικά να κάνει μία έντιμη διαχείριση. Θέλω να είμαι τίμια απέναντί σας, δεν θεωρώ ότι κάναμε καμία επανάσταση. Αλλά πείτε μου εσείς τι ακριβώς έκανε η ΝΔ για τον αγροτικό κόσμο. Δεν θα μιλήσω τα 50 χρόνια που κυβερνά τη χώρα, εγώ θα μιλήσω για τα τελευταία 4 της διακυβέρνησης και εδώ στην Ημαθία για να δικαιούται να παίρνει το 80% του αγροτικού πληθυσμού της χώρας».

Η ατάκα της Θεοδώρας Τζάκρη στο 20:30

Βέροια - Πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ - Θ.Τζάκρη: Απαντήσεις επί θεμάτων που τέθηκαν (24/1/2024)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ