Πολιτικη & Οικονομια

Πένθος για την Άννα Διαμαντοπούλου - Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

Η συγκινητική ανάρτηση της προέδρου του Δικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άννα Διαμαντοπούλου
Πέθανε ο πατέρας της Άννας Διαμαντοπούλου © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Άννα Διαμαντοπούλου: Πέθανε ο πατέρας της πολιτικού - Η συγκινητική ανάρτηση

Με μία συγκινητική ανάρτηση η Άννα Διαμαντοπούλου αποχαιρετά τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή «πλήρης γεμάτων ημερών».

Σήμερα (24.1), η πρόεδρος του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργός, θα αποχαιρετήσει τον Τάκη Διαμαντόπουλο στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ηλιούπολη.

Άννα Διαμαντοπούλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

«Ο κ. Τάκης έφυγε! Πλήρης γεμάτων ημερών. Παιδί στον πόλεμο, νεολαίος στον εμφύλιο, διωκόμενος λόγω φρονημάτων στη σκληρή μετεμφυλιακή πατρίδα μας, ανήκε στη γενιά που τα είδε όλα και που σήκωσε την Ελλάδα από τα ερείπια. Οι χιλιάδες ανώνυμοι σπουδαίοι άνθρωποι. Ένας απ' αυτούς, αλλά μοναδικός για μάς, ο μπαμπάς μας. Για όλους εμάς που τον ζήσαμε, ξέρουμε πως εκεί πάνω θα πάει παίζοντας φυσαρμόνικα και θα χορέψει όπως πάντα ένα λεβέντικο ζεϊμπέκικο. Οι μνήμες μας μια δεύτερη ζωή», γράφει η Άννα Διαμαντοπούλου σε ανάρτησή της στο Facebook

Ο κ.Τακης έφυγε!Πλήρης γεμάτων ημερών .Παιδί στον πόλεμο ,νεολαίος στον εμφύλιο, διωκόμενος λόγω φρονημάτων στην σκληρή...

Posted by Άννα Διαμαντοπούλου on Tuesday, January 23, 2024

Ποιος ήταν ο Δημήτρης (Τάκης) Διαμαντόπουλος

Ο Δημήτριος (Τάκης) Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στην Κοζάνη, όπου μεγάλωσε, παντρεύτηκε με την Εκάβη Χατζηζωγίδου, από τα Σέρβια, με την οποία απέκτησαν και δυο παιδιά, την  Άννα και τον Γιάννη.

Υπήρξε υπάλληλος της ΔΕΗ και μεγαλώνοντας τα παιδιά η οικογένεια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, διατηρώντας πάντοτε τον δεσμό με την Κοζάνη, αλλά και με το σύνδεσμο Κοζανιτών Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ζούσε με τη σύζυγό του στην Αθήνα, κοντά στην κόρη του Άννα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ