- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Αλέξη Τσίπρα για γαμπρό μου, δεν ήξερα για τη Μπαζιάνα»
«Έλεγα "κοίτα, θα ήταν καλός για τη Μαρία μου”», είπε η ηθοποιός
Άννα Βαγενά: Αποκαλύπτει γιατί ήθελε τον Αλέξη Τσίπρα για γαμπρό της
Η Άννα Βαγενά μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Mega για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη και αποκαλύπτει ότι ήθελε τον Αλέξη Τσίπρα για γαμπρό της.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης μου έδωσε τη δυνατότητα να πω ότι υπάρχει ελπίδα. Ότι μπορεί να το κουμαντάρει αυτό το πράγμα. Ο χρόνος και η ιστορία θα δείξουν. Έσπασε τον ξύλινο λόγο, τα κομματικά στεγανά. Ό,τι κακό έχει γίνει στην πολιτική- όχι μόνο στο δικό μας κόμμα – γενικότερα, είναι από τις κομματικές αγκυλώσεις. Ο Τσίπρας δεν έσπασε τον κομματικό μηχανισμό, γιατί ήταν μέρος του, ήταν παιδί που προήλθε από το κόμμα. Τον ήθελα για γαμπρό γιατί είναι έξυπνο και καλό παιδί και λέω, “κοίτα, θα ήταν καλός για τη Μαρία μου”, η Μαρία μου τότε ήταν ανύπαντρη. Δεν ήξερα ότι ο άνθρωπος ήταν με τη Μπέττυ, που είναι μαζί από παιδιά και είναι και υπέροχο ζευγάρι. Και τη Μπέττυ την εκτιμώ βαθύτατα» είπε η Άννα Βαγενά στο Mega.
Άννα Βαγενά: «Ο Λάκης δεν αναγνώρισε ποτέ ότι εγώ τον έβγαλα στη δουλειά»
Η Άννα Βαγενά αναφέρθηκε στο θέατρο και τις φιλίες της με ανθρώπους των τεχνών. «Με τον Κώστα Αρζόγλου, σπουδάζαμε μαζί, κάναμε πολύ παρέα, όπως και με την Κατιάννα Μπαλανίκα και τον Μηνά Χατζησάββα. Ήμασταν όλη μέρα μαζί, το πρωί στη σχολή και το βράδυ στα ταβερνάκια. Εγώ έμενα στα Εξάρχεια και ο Κώστας στο Μαρούσι, κι επειδή δεν προλάβαινε τον ηλεκτρικό τον φιλοξενούσα. Είχα ένα μονό κρεβατάκι, πολύ στενό και κοιμόμασταν εκεί μαζί, αλλά ήμασταν τόσο φίλοι, σαν αδέλφια».
Ακόμη, αναφέρθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο. «Είναι εξαιρετικός στη σάτιρα. Ο Λάκης δεν αναγνώρισε ποτέ, τουλάχιστον δεν το άκουσα εγώ δημόσια και ανοιχτά, ότι εγώ τον έβγαλα στη δουλειά, στις επιθεωρήσεις… Ο Λάκης ήταν σαν παιδί της οικογένειάς μου. Δεν έχουμε να λύσουμε κάτι, η ζωή τα λύνει όλα μόνη της. Εγώ είμαι χαρούμενη που βοήθησα να βγει στον χώρο αυτό, είμαι περήφανη και χαρούμενη γι’ αυτό και εύχομαι να είναι ευτυχής, γερός και δημιουργικός, όπως πάντα… Δεν είναι κακό να ευχαριστούμε και να λέμε ποιοι είμαστε και από που προήλθαμε… Ο Ρουβάς είναι σταρ 100%… Ο Λουκιανός έλεγε για τον Σάκη Ρουβά ότι είναι “Αμερικανός σταρ”… Το δωμάτιο του Λουκιανού παραμένει όπως ήταν, όπως και το στούντιό του εδώ στο θέατρο. Οι μεγάλες αγάπες μεταλλάσσονται αλλά δεν πεθαίνουν».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Διπλωμάτης καριέρας και με μεγάλη εμπειρία - Το προφίλ και η πορεία του
Συνάντηση του πρωθυπουργού με αντιπροσωπεία αγροτών στη Λάρισα για το κόστος παραγωγής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.