Ελλαδα

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Κασσελάκης ήρθε με ανθοδέσμη στον ΣΥΡΙΖΑ σαν τη θεία από το Σικάγο»

Τι ανέφερε για το ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάκης Λαζόπουλος
Ο Λάκης Λαζόπουλος © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη - Τι ανέφερε για το ΠΑΣΟΚ

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το ΠΑΣΟΚ.

Ως προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «δεν έχει ιδεολογία. Βλέπεις να έχει; Εγώ βλέπω ότι κάθε μέρα την ψάχνει» ενώ ερωτηθείς για τον λόγο που τον επέλεξαν οι ψηφοφόροι του κόμματος απάντησε ότι «ήταν φυσιολογικό να ψηφιστεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα, είχαν πεθάνει όλοι εκεί πέρα μέσα και ήρθε αυτός πιο ζωντανά και είπαν "να ένας ζωντανός", ήρθε και με ανθοδέσμη, ξένος, είναι λίγο η θεία από το Σικάγο που φέρνει κάτι καινιούγιο».

«Από αυτό που είχε μπαγιατέψει ήταν κατι καλύτερο και είναι καλύτερο σε επίπεδο ζωντάνιας, αυτό μόνο. Από εκεί και πέρα ιδεολογικά, δεν ξέρει έτσι όπως αλλάζει η εποχή πού θα βρεθεί» συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxswtnzd98qx)

Ακολούθως, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την εκτίμηση πως «αυτή η αποϊδεολογικοποίηση μην νομίζεις οτι θα αργήσει να φτάσει στο σημείο ο οποιοσδήποτε εμφανιστεί σαν τον Κασσελάκη να μοιάζει ότι είναι μια χαρά. Και γιατί πρέπει να με κυβερνήσει κάποιος που να ξέρει οτι δεν είναι κρατίδιο της Κύπρου τα κατεχόμενα (σ.σ. αναφέρεται στη δήλωση Κασσελάκη πριν να εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ)».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, αυτό, σύμφωνα με τον Λάκη Λαζόπουλο, «τελείωσε. Από τον Σημίτη και μετά το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν ένα όλο αυτό. Από τον Σημίτη και μετά δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Ο Σημίτης δεξιοποίησε το ΠΑΣΟΚ και γι' αυτό ήρθαν όλοι μαζί μετά».

«Το κέντρο κοιτάει και δεξιά και αριστερά. Ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να δει ότι ένα σύστημα είναι καλύτερο. Εγώ είμαι στην προοδευτική κατεύθυνση. Αν είναι να διάλεξω από ένα συντηρητικό και υπερσυντηρητικό κόμμα δεν θα τα διαλέξω, θα πάω πιο προοδευτικά», κατέληξε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxswtvkubbyp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ