Πολιτικη & Οικονομια

Ακρίτα για Σπέτσες: «Ρίχνω τις ενστάσεις μου και ένα δεύτερο πουλόβερ στο σακ βουαγιάζ και πάω αύριο»

Η βουλευτής προτιμούσε την Θεσσαλία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Ακρίτα: Άλλαξε γνώμη και πάει στις Σπέτσες παρά τις ενστάσεις
© (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Έλενα Ακρίτα: Η βουλευτής άλλαξε γνώμη και πάει στις Σπέτσες παρά τις ενστάσεις

Αν και αρχικά, η βουλευτής Επικρατείας Έλενα Ακρίτα, είχε δηλώσει πως δεν θα πάει στις Σπέτσες, άλλαξε γνώμη και τελικά θα επισκεφθεί το νησί, αύριο Σάββατο, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ.

Προτιμούσε την Θεσσαλία

Η βουλευτής Επικρατείας είχε επικρίνει την επιλογή Κασσελάκη για το νησί, δηλώνοντας πως θα μπορούσαν να πάνε κάπου στη Θεσσαλία που είχε πληγεί από τις καταστροφές. Η ίδια σε ανάρτησή της, δικαιολογεί την αλλαγή γνώμης, λέγοντας πως αποφάσισε να βάλει την κομματική συσπέιρωση πάνω από όλα.

Η κυρία Ακρίτα αναφέρει πως «θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση αυτή συνέβαλε η συνάντηση μου με τον Πρόεδρο του κόμματος που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα».

Ταυτόχρονα, προσθέτει ότι«σε μια εποχή όπου ο ΣΥΡΙΖΑ βάλλεται άγρια από εχθρούς και πρώην φίλους, αποφάσισα να βάλω την κομματική μας συσπείρωση πάνω από όλα. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Δεν θα τους περάσει. Όση επίθεση κι αν μάς κάνουν, δεν θα τους περάσει. Ενωμένοι μπορούμε».

Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω. Στην απόφαση...

Posted by Elena Akrita on Friday, January 19, 2024

Σε δηλώσεις της την περασμένη Παρασκευή στο Action 24, η κυρία Ακρίτα είπε ότι το email με την πρόσκληση στάλθηκε σε βουλευτές και κομματικά στελέχη.

«Δεν το διέρρευσα εγώ, κάποιος άλλος διέρρευσε την απάντησή μου», είπε, αν και διατύπωσε κάποια εικασία για το ποιος μπορεί να το έκανε.

«Όπως και αν έχει», συνέχισε, στις 19 Ιανουαρίου έχει προγραμματίσει να μιλήσει για το δημογραφικό σε εκδήλωση που διοργανώνεται εκείνη την ημέρα. «Συζητήσαμε με τον Στέφανο Κασσελάκη, ήπιαμε καφέ στη Βουλή και του εξήγησα την πρότασή μου», πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ