Πολιτικη & Οικονομια

Μωραΐτης για Κούλογλου: «Ένα από τα πιο σκάρτα πρόσωπα που έχουν περάσει από την πολιτικη ζωή»

Πώς σχολιάζει ο στιχουργός την κόντρα με τον Στέφανο Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης
© Facebook / Nikos Moraitis

Νίκος Μωραΐτης: Η ανάρτηση για τον Στέλιο Κούλογλου μετά την κόντρα του ευρωβουλευτή με τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Νίκος Μωραΐτης στρέφεται κατά του Στέλιου Κούλογλου, σχολιάζοντας την κόντρα του ευρωβουλευτή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, έπειτα από δημοσίευμα του TVXS για την «αποκαθήλωση» φωτογραφιών του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου. 

Ο γνωστός στιχουργός, αναδημοσιεύοντας πρόσφατο tweet του Στέλιου Κούλογλου σχολιάζει ότι ο ευρωβουλευτής «δημιουργούσε πρόβλημα κάθε φορά που μιλούσε δημόσια» και χαρακτηρίζει τον πολιτικό ως «ένα από τα πιο σκάρτα πρόσωπα που έχουν περάσει από την πολιτική ζωή». 

Στέλιος Κούλογλου και Στέφανος Κασσελάκης: Η κόντρα για την «αποκαθήλωση Τσίπρα»

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον Στέλιο Κούλογλου και τον Στέφανο Κασσελάκη για τα περί «αποκαθήλωσης» των φωτογραφιών του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε εχθές σε ρεπορτάζ του TVXS του Στέλιου Κούλογλου, όπου γίνεται λόγος για «εντολή να κατέβουν από το κτίριο της Κουμουνδούρου όλες οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την εντολή έδωσε ο Βαγγέλης Σκούφας, που θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η φερόμενη εντολή να κατέβουν από όλο το κτίριο οι αφίσες του κ. Τσίπρα δόθηκε χθες το πρωί και ανακλήθηκε την τελευταία στιγμή, αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Στην ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στον Στέλιο Κούλογλου «της κλεμμένης έδρας», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για εκτέλεση της εντολής Μαξίμου «σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ, να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ»

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyh79smzr83t)

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου “σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ”, το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου. 

Δυστυχώς, ο πρώην Πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτίριο.

Ισως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη: τον άνθρωπο που δεν πλούτισε από την πολιτική, που δεν άφησε κόσμο να πεθάνει από την πείνα και έξω από νοσοκομεία εν μέσω κρίσης, που ξανάβαλε τη χώρα στις ράγες, που δε δίστασε να βάλει πρώτος το όνομά του για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν».

Με τη σειρά του, σήμερα (18.1) ο Στέλιος Κούλογλου σχολίασε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής Κασσελάκη». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyhm7d2x2fgx)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ