Πολιτικη & Οικονομια

Νέος τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός

Μετά την παραίτηση της Αθηνάς Λινού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παραιτήθηκε από τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Νέος τομεάρχης Παιδείας ο Διονύσης Καλαματιανός

Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Διονύσης Καλαματιανός, μετά την παραίτηση της Αθηνάς Λινού.

Τομεάρχης παιδείας ο Καλαματιανός μετά την παραίτηση Λινού 

Η κυρία Λινού παραιτήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, ωστόσο, η είδηση έγινε έγινε γνωστή προ 24ώρου. Όπως εξήγησε, μιλώντας στον Real FM, η παραίτησή της από τομεάρχης Παιδείας δεν σχετίζεται με τυχόν διαφωνία της με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.

Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε ότι χρέη Τομεάρχη Παιδείας αναλαμβάνει ο κ. Καλαματιανός, ενώ αναπληρώτρια ορίστηκε η Ράνια Θράσκια. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών αναλαμβάνει η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, σύντροφος του πρώην βουλευτή Γιάννη Ραγκούση.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι επιστρατεύτηκε ο κ. Καλαματιάνος, ο οποίος θα ασκήσει καθήκοντα Τομεάρχη Παιδείας, εκ παραλλήλου με αυτά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει: «Λόγω της σπουδαιότητας του επικείμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ και του βάρους που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφασίστηκε από το Προεδρείο της Κ.Ο. ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθήκοντα τομεάρχη Παιδείας θα ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός, σε συνεργασία με την αναπληρώτρια τομεάρχη, Ράνια Θρασκιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ