Πολιτικη & Οικονομια

Διαψεύδει ο Διαματάρης την «πρόταση» υπουργοποίησης Κασσελάκη

H ανάρτηση του εκδότη του «Εθνικού Κήρυκα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
diamataris-antonis1
Αντώνης Διαματάρης © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Διαματάρης: Ψευδής η πρόταση στον Κασσελάκη να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη

O εκδότης της εφημερίδας «Εθνικός Κύρηκας» Αντώνης Διαματάρης, μετά τον Παύλο Μαρινάκη εκ μέρους της κυβέρνησης, τους ισχυρισμούς Καπνισάκη και το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, περί πρότασης υπουργοποίησης του Στέφανου Κασσελάκη από τη ΝΔ το 2019.

Αναφέρει συγκεκριμένα στο Twitter ο Αντώνης Διαματάρης:

«Τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».

Μαρινάκης: Επιστημονική φαντασία η πρόταση στον Κασσελάκη 

«Αποκύημα επιστημονικής φαντασίας» χαρακτήρισε νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τα περί πρότασης της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει κυβερνητικό χαρτοφυλάκιο.

Ο Παύλος Μαρινάκης σημειώσε μάλιστα ότι δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ' επέκταση του κ.Κασσελάκη. «Είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι στερείται σοβαρότητας αυτή η είδηση, που μας λέει ότι ο κ.Μητσοτάκης πρότεινε ένα υπουργείο, οποιασδήποτε περιγραφής, σε έναν άνθρωπο με βάση την αρθρογραφία του υπέρ του κ.Μητσοτάκη. Στην ερώτηση αν υπήρξε έστω επικοινωνία που παρερμηνεύθηκε, ο κ.Μαρινάκης είπε ότι αυτό που λέει ο κ.Καπνισάκης δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα.  

To δημοσίευμα

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, αποκάλυψε ότι το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ανέλαβε πρώτη φορά πρωθυπουργός, έκανε πρόταση στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργός, πρόταση που ο ίδιος τότε είχε αρνηθεί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται επίσης στο πρωτοσέλιδο, ο Αντώνης Διαματάρης είχε μεσολαβήσει τότε προτείνοντας χαρτοφυλάκιο στον Στέφανο Κασσελάκη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ