- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διαψεύδει ο Διαματάρης την «πρόταση» υπουργοποίησης Κασσελάκη
H ανάρτηση του εκδότη του «Εθνικού Κήρυκα»
Διαματάρης: Ψευδής η πρόταση στον Κασσελάκη να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη
O εκδότης της εφημερίδας «Εθνικός Κύρηκας» Αντώνης Διαματάρης, μετά τον Παύλο Μαρινάκη εκ μέρους της κυβέρνησης, τους ισχυρισμούς Καπνισάκη και το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, περί πρότασης υπουργοποίησης του Στέφανου Κασσελάκη από τη ΝΔ το 2019.
Αναφέρει συγκεκριμένα στο Twitter ο Αντώνης Διαματάρης:
«Τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».
Τo δημοσίευμα της εφημερίδας Documento (έκδοση 6ης-7ης Ιανουαρίου 2024) ότι δήθεν εγώ πρότεινα στον κ. Στέφανο Κασσελάκη εκ μέρους του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη θέση υπουργού μετά τις εκλογές του 2019 και εκείνος αρνήθηκε είναι απολύτως ψευδές.
— Αντώνης Η. Διαματάρης (@AHDiamataris) January 5, 2024
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Μαρινάκης: Επιστημονική φαντασία η πρόταση στον Κασσελάκη
«Αποκύημα επιστημονικής φαντασίας» χαρακτήρισε νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τα περί πρότασης της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 2019 στον Στέφανο Κασσελάκη να αναλάβει κυβερνητικό χαρτοφυλάκιο.
Ο Παύλος Μαρινάκης σημειώσε μάλιστα ότι δεν πρόκειται καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για αποκύημα της φαντασίας του κ.Καπνισάκη και κατ' επέκταση του κ.Κασσελάκη. «Είναι προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Μαρινάκης και πρόσθεσε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι στερείται σοβαρότητας αυτή η είδηση, που μας λέει ότι ο κ.Μητσοτάκης πρότεινε ένα υπουργείο, οποιασδήποτε περιγραφής, σε έναν άνθρωπο με βάση την αρθρογραφία του υπέρ του κ.Μητσοτάκη. Στην ερώτηση αν υπήρξε έστω επικοινωνία που παρερμηνεύθηκε, ο κ.Μαρινάκης είπε ότι αυτό που λέει ο κ.Καπνισάκης δεν έχει καν επαφή με την πραγματικότητα.
To δημοσίευμα
Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλης Καπνισάκης, αποκάλυψε ότι το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ανέλαβε πρώτη φορά πρωθυπουργός, έκανε πρόταση στον κ. Κασσελάκη να αναλάβει υπουργός, πρόταση που ο ίδιος τότε είχε αρνηθεί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται επίσης στο πρωτοσέλιδο, ο Αντώνης Διαματάρης είχε μεσολαβήσει τότε προτείνοντας χαρτοφυλάκιο στον Στέφανο Κασσελάκη.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντιπαράθεση με φόντο τα επεισόδια
Η ομιλία του στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης
Τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Η αναφορά θεωρείται ότι περιέχει σαφείς πολιτικές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα
Το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε πριν δυο χρόνια
48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο και Γλυφάδα
«Αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ; Ας το αποδείξουμε»
Καταβολή επικουρικών συντάξεων σε δύο κύματα
Στη δημοσιότητα οι «300+1» υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.