- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Παπαδημούλης: «Δύσκολο για τον Τσίπρα να παραμείνει σιωπηλός»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν έχει αξιοπιστία» ανέφερε ο ευρωβουλευτής
Παπαδημούλης: Η Νέα Αριστερά έχει δυνατότητες
«Νομίζω ότι η Νέα Αριστερά έχει πολύ σημαντικότερες δυνατότητες από αυτό που καταγράφηκε στις πρώτες δημοσκοπήσεις», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης στον ΣΚΑΪ.
«Η χώρα χρειάζεται ένα κόμμα της αριστεράς σοβαρό και αξιόπιστο», πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος τόνισε ότι «οι δημοσκοπήσεις λένε ότι ένα ποσοστό της τάξης του 25% θα μπορούσε να ψηφίσει το κόμμα της Νέας Αριστεράς, άρα υπάρχει χώρος».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν έχει αξιοπιστία»
Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη εκτίμησε ότι θα συνεχιστεί η καθοδική πορεία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη δεν έχει αξιοπιστία, δεν είναι εύκολο για έναν ηγέτη που ήταν θαυμαστής του Μητσοτάκη να είναι ηγέτης της Αριστεράς», εκτίμησε «Το δυστύχημα για τη χώρα και τη δημοκρατία είναι η παντοδυναμία της Νεάς Δημοκρατίας, παράγει αλαζονεία και μονομέρεια», συνέχισε.
«Θα είναι δύσκολο για τον Αλέξη Τσίπρα να συνεχίζει να παραμένει σιωπηλός»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ υπό Τσίπρα είχε μία ανοδική πορεία και μετά μία καθοδική, με τον Στεφανό Κασσελάκη πάει από το κακό προς το χειρότερο, αμφισβητεί βασικά κομμάτια από την παρακαταθήκη του Αλεξη Τσίπρα και για αυτό θα είναι δύσκολο για τον ίδιο να συνεχίζει να παραμένει σιωπηλός», υποστήριξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Λειτούργησε ως μπούμερανγκ η διαρροή για το δάνειο Κασσελάκη»
Σχετικά με το δάνειο από τον Στέφανο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Προσυπογράφω το σχόλιο του Θανάση Καρτερού ο οποίος είπε ότι διάφοροι για να επαινέσουν τον Κασσελάκη και να χτυπήσουν τον Τσίπρα έκαναν αυτή τη διαρροή βλάπτοντας και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον Κασσελάκη», είπε και πρόσθεσε «Επιζήμια, βλαπτική η διαρροή για το δάνειο Κασσελάκη, λειτούργησε ως μπούμερανγκ».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.