Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλη Φεβρουαρίου το Συνέδριο, μετά τις Ευρωεκλογές η νέα Κεντρική Επιτροπή

Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία Κασσελάκη
Συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία Κασσελάκη ©ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλη Φεβρουαρίου το Συνέδριο, μετά τις Ευρωεκλογές η νέα Κεντρική Επιτροπή - Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

Τον οδικό χάρτη για το Συνέδριο του Φεβρουαρίου συζήτησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη (7/12) ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου.

«Κρατάμε τον λόγο μας», ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές, στην εισήγησή του ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης για το Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του επόμενου Φεβρουαρίου «το οποίο θα είναι Συνέδριο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης και συσπείρωσης».

Το Συνέδριο, «θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των συντονιστικών οργάνων των Οργανώσεων Μελών καθώς και των Νομαρχιακών Επιτροπών όπως και εκλογές συνέδρων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής προκρίθηκε αυτή να αναδειχθεί μετά τις Ευρωεκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2024.

Στις εκλογές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος.

Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας «ήταν σε πολύ καλό κλίμα». 'Αρχισε στις 4:00 το απόγευμα και ο πρόεδρος του κόμματος είχε βάλλει όριο μέχρι τις 7:00.

Ο κ. Κασσελάκης έφθασε στις 4:00 ακριβώς μαζί με το μέλος της ΠΓ, Νίκο Παππά. Πάντως η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε πριν παρέλθει το τρίωρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ