- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκρέκας: Τις επόμενες ημέρες ξεκινάει και το «Καλάθι των παιχνιδιών»
Στα 1.277 τα προϊόντα με «Μόνιμη Μείωση Τιμής»
«Καλάθι των παιχνιδιών»: Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι προσιτές τιμές στα παιχνίδια - Στα 1.277 τα προϊόντα με «Μόνιμη Μείωση Τιμής»
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και το «Καλάθι των παιχνιδιών», προκειμένου κάθε οικογένεια να μπορεί να αγοράσει σε προσιτές τιμές ένα παιχνίδι, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, από το βήμα της Βουλής, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Ο υπουργός τόνισε ότι τα προϊόντα που έχουν ενταχθεί στην πρωτοβουλία «Μόνιμη Μείωση Τιμής» έφτασαν τα 1.277 ενώ ανέφερε ότι δόθηκε εξάμηνη παράταση για το «Καλάθι του νοικοκυριού», ενώ υπενθύμισε ότι από 13 Δεκεμβρίου ξεκινάει και το «Καλάθι των Χριστουγέννων» με βασικά προϊόντα για κάθε γιορτινό τραπέζι.
«Η προσπάθειά μας να μειωθούν σε σταθερή βάση οι τιμές των καταναλωτικών προϊόντων στα ράφια των σούπερ μάρκετ είναι σαφές ότι έχει αποτέλεσμα», είπε ο υπουργός.
Να σημειωθεί ότι στο «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιέχονται τα εξής προϊόντα:
- Αρνί
- Κατσίκι
- Γαλοπούλα
- Τσουρέκι
- Βασιλόπιτα
- Σοκολάτα.
Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας και ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, με τον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ), Αριστοτέλη Παντελιάδη, τον γενικό γραμματέα, Κώστα Μαυροειδή και τον γενικό διευθυντή, Απόστολο Πεταλά.
Ο υπουργός δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης: «Για ακόμα μια φορά είχαμε μια πολύ ουσιαστική συνάντηση με την Ένωση Σούπερ Μάρκετ και από κοινού αποφασίσαμε ποια προϊόντα θα ενταχθούν στο φετινό "Καλάθι των Χριστουγέννων", το οποίο θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου. Θα περιλαμβάνονται βασικές κατηγορίες τροφίμων για κάθε νοικοκυριό. Αυτές τις άγιες ημέρες, θέλουμε κάθε σπιτικό να καταφέρει να εξασφαλίσει τα απαραίτητα προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι του σε χαμηλές τιμές και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέρνουμε και το υλοποιούμε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.