Πολιτικη & Οικονομια

Εύα Καϊλή: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου»

Τι είπε για την κόρη της, το Qatargate και την επιστροφή στην Ελλάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Εύα Καϊλή
H Εύα Καϊλή © European Parliament Multimedia Centre/Genevieve Engel

Εύα Καϊλή: Τι είπε για την κόρη της, το Qatargate και την επιστροφή στην Ελλάδα

Η Εύα Καϊλή συνομίλησε με δημοσιογράφο του ΑΝΤ1 στις Βρυξέλλες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή της με την κόρη της, μετά την περιπέτεια του Qatargate και την επιστροφή στην Ελλάδα.

«Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά», ανέφερε η Ευρωβουλευτής. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο βελγικός Τύπος χαρακτήρισε «απάνθρωπη» τη μεταχείριση της Καϊλή αναφορικά με την 5μηνη απαγόρευση να συναντήσει την κόρη της, Αριάδνη.

Η ίδια δηλώνει αθώα για την όλη υπόθεση του Qatargate ενώ προανήγγειλε εξελίξεις για το σκάνδαλο. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, ξεκαθάρισε εκ νέου πως «τα χρήματα ήταν του Παντσέρι, η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας, το όνομα της βολεύει για να τη στοχοποιούν. Κάποιοι ακόμα παραμένουν σιωπηλοί, κάποιοι πρέπει να της ζητήσουν συγγνώμη».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxferazwbw0p)

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Εύα Καϊλή και ο εν διαστάσει σύζυγός της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας. Αναφορικά με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η κα Καϊλή σκέφτεται να ταξιδέψει ξανά τα Χριστούγεννα με αφορμή τις γιορτές.

Τέλος, όπως σημειώνει η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ