Πολιτικη & Οικονομια

Το σποτ των 11 βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ για το όνομα της ΚΟ

Αποκαλύπτεται σε ανοιχτή εκδήλωση στο Σεράφειο τη Δευτέρα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σποτ για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος τη Δευτέρα
Το σποτ για τα αποκαλυπτήρια του ονόματος τη Δευτέρα © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Κοινοβουλευτική Ομάδα των «11»: Το σποτ των βουλευτών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ και το νέο όνομα

Σποτ για τα αποκαλυπτήρια της νέας ΚΟ της Αριστεράς ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο ο επικεφαλής Αλέξης Χαρίτσης όσο και η Έφη Αχτσιόγλου. Το σποτ διάρκειας 11 δευτερολέπτων, είναι σε ροζ φόντο και τα μέλη της νέας ΚΟ που συστήνεται στην Αριστερά προαναγγέλλουν τα αποκαλυπτήρια του ονόματος. Οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσουν τη Δευτέρα (4.12) σε επίσημες ανακοινώσεις για τη σύσταση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Το σπότ κλείνει με «LOADING» που παραπέμπει ευθέως σε λογισμικό, αλλά αρκετοί είναι εκείνοι που βλέπουν μια διάθεση περιπαικτική μετά τις αιχμές Κασσελάκη για όταν μετά την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής τους έγραφε «φορτισμένοι για τη διάσπαση. Αφόρτιστοι για την ενότητα».

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων ( Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα)...

Posted by Alexis Charitsis - Αλέξης Χαρίτσης on Saturday, December 2, 2023

Ήδη από την αρχή της εβδομάδας, οι «11» αποφάσισαν τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Πρόεδρος της νέας ΚΟ ορίστηκε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 βουλευτών που απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούν οι: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιούρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης.

Το προεδρείο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος ΚΟ: Αλέξης Χαρίτσης

  • Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νάσος Ηλιόπουλος

  • Γραμματέας ΚΟ: Πέτη Πέρκα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν χθες (1.12) οι «11», αποφασίστηκε μια σειρά δημοσίων εκδηλώσεων, στις οποίες -στο πλαίσιο και της συζήτησης του Προϋπολογισμού- θα παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο για μια προοδευτική, οικολογική, αριστερή εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ