Πολιτικη & Οικονομια

Βίτσας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη είναι ένα δεξιό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα»

Υπέρ της δημιουργίας νέας κοινοβουλευτικής ομάδας ο πρώην υπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Βίτσας
Ο Δημήτρης Βίτσας σχολιάζει τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση και της «Ομάδας Αχτσιόγλου» © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Δημήτρης Βίτσας: Το σχόλιο του πρώην υπουργού για τη συγκρότηση νέας κοινοβουλευτικής ομάδας και τον ΣΥΡΙΖΑ σήμερα

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Δημήτρης Βίτσας και σήμερα (25.11) τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της «Ομάδας Αχτσιόγλου» και της δημιουργίας νέας κοινοβουλευτικής ομάδας από τους αποχωρήσαντες βουλευτές. 

«Υποστηρίζω τη νέα κίνηση που εκφράζεται μια κοινοβουλευτική ομάδα έντεκα βουλευτών» δήλωσε στην ΕΡΤ ο Δημήτρης Βίτσας και πρόσθεσε: «Έχει ένα σαφές πολιτικό ιδεολογικό στίγμα. Κινείται μέσα στα όρια της Αριστεράς. Το από που ξεκινάς, με βάση ποιες ιδέες, ποιες αντιλήψεις, ποιες αξίες κάνεις ανάλυση της πραγματικότητας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Άρα, είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η προσπάθεια έχει αριστερό πρόσημο. Η διάθεσή μας είναι να είναι συνέχεια της αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι πριν λίγο καιρό και κάτι καινούργιο συγχρόνως».

Βίτσας - Ποια είναι η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα

Ο Δημήτρης Βίτσας σε ερώτηση που δέχθηκε για την ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, δήλωσε αρχικά ότι δεν γνωρίζει. Μάλιστα, είπε ότι η απόφαση να αποχωρήσει από το κόμμα ήταν πολύ δύσκολη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα αυτή τη στιγμή που χρήζει μιας ανάλυσης. Με βάση αυτά που λέει ο κ. Κασελάκης είναι ένα αριστερό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. Κατά τη δική μου την άποψη είναι ένα δεξιό σοσιαλδημοκρατικό».

«Δεν θέλω να συζητάω τα περί του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι ένα άλλο κόμμα», σημείωσε ο κ. Βίτσας, ενώ σχετικά με τον χρόνο της δικής του αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αποχώρησε για να μη δώσει το δικαίωμα να τον διαγράψει ένας άνθρωπος (σ.σ. ο Στέφανος Κασσελάκης) ο οποίος ήρθε και κέρδισε την πλειοψηφία, από ένα κόμμα στο οποίο μέχρι πριν από λίγους μήνες δεν ήταν καν μέλος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx7u01hpkiax)

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ