Πολιτικη & Οικονομια

Κόκκαλης: «Ο Κασσελάκης αντιμετωπίζει την πραγματικότητα σαν μαθητευόμενος μάγος» (βίντεο)

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι προβληματισμένος» σχολιάζει ο ευρωβουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης
Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Πέτρο Κόκκαλη εκτός κόμματος © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Πέτρος Κόκκαλης: Ο ευρωβουλευτής για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ - Το σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε τη στάση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις εξελίξεις στα εσωκομματικά της Κουμουνδούρου, σημειώνοντας ότι οι εξελίξεις «δεν είναι ούτε ευχάριστες, ούτε ευοίωνες». Ο ευρωβουλευτής σχολίασε ότι πρόκειται για τα «απόνερα της διεύρυνσης που δεν έγινε ποτέ, κάτι που μας οδήγησε σε αυτούς τους τριγμούς και στην αποχώρηση ενός μεγάλου κομματιού του κόμματος».

Ο Πέτρος Κόκκαλης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, πρόσθεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ως «μαθητευόμενος μάγος αντιμετωπίζει μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να διαχειριστεί».

Πέτρος Κόκκαλης: Γιατί αποχώρησα από το κόμμα

Ο Πέτρος Κόκκαλης ρωτήθηκε κι για τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε, οδηγήθηκε στην απόφαση βλέποντας «τον τρόπο που θέλει ο πρόεδρος να λειτουργήσει το κόμμα, κάτι που δεν με εκφράζει καθόλου. Σέβομαι την απόφαση των μελών αλλά πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις και του κάθε πολιτικού».

Ερωτηθείς, αν ο ΣΥΡΙΖΑ να πρωταγωνιστήσει ξανά ανέφερε: «Δεν έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική επάρκεια του νέου αρχηγού και στο πολιτικό κριτήριο που πορεύεται η πολιτική ομάδα. Θέλω το καλύτερο για τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει προσφέρει πολλά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx3g9007ihgp)

Πέτρος Κόκκαλης: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι προβληματισμένος»

Για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, υπογράμμισε ότι διατηρεί επαφή ενώ τόνισε ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος είναι «πολύ προβληματισμένος και δεν είναι χαρούμενος με όσα γίνονται» και συμπλήρωσε «ότι είναι μεγάλο κεφάλαιο της σύγχρονης αριστεράς και καλό είναι να είναι "παρών"». Σε άλλο σημείο, ο Πέτρος Κόκκαλης σημείωσε ότι θα συνεχίσει να ασχολείται με το πεδίο της κλιματικής αλλαγής, σημειώνοντας ότι χθες για πρώτη φορά η θερμοκρασία του πλανήτη αυξήθηκε για πρώτη φορά κατά 2 βαθμούς Κελσίου. «Ήρθε η ώρα να αναπτυχθεί ο χώρος που παλιά λέγαμε οικολογία και σήμερα κλιματική δράση και μέσα στις ευρωεκλογές θα έχουμε εξελίξεις για αυτόν τον χώρο. Θα ήθελα να είμαι υποψήφιος και επιθυμώ το σχήμα να εδραιωθεί και στις τοπικές εκλογές», ανέφερε ενώ στην ερώτηση ποιος θα ηγηθεί του σχήματος, είπε ότι ακόμα γίνονται συζητήσεις.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cx3gbigy5zux)

Διαβάστε περισσότερα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ