Πολιτικη & Οικονομια

«Πόλεμος» Κασσελάκη και Αχτσιόγλου για ένα τηλεφώνημα

Τι λένε οι δύο πλευρές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ασπασμός Στέφανου Κασσελάκη και Έφης Αχτσιόγλου
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Κόντρα Κασσελάκη & Αχτσιόγλου για ένα τηλεφώνημα

«Πολεμικό» είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ, στη «σκιά» της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Ενδεικτικό της έκρυθμης κατάστασης είναι ότι η πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη και αυτή της Έφης Αχτσιόγλου έχουν έρθει σε αντιπαράθεση μέσω διαρροών για ένα... τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε ο πρώτος στη δεύτερη.

Αρχικά, κάποια μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι υπήρξε τηλεφώνημα από την πλευρά του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ προς την κ. Αχτσιόγλου για να πέσουν οι τόνοι.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας ieidiseis σημείωνε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κάλεσε την κ. Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου πριν από τη συνεδρίαση της ΚΕ και ότι η βουλευτής δεν απάντησε στην κλήση.

Η διάψευση Αχτσιόγλου και το «αφόρτιστο τηλέφωνο»

Ωστόσο, σε δήλωσή της, η βουλευτής το ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί της χθες ο κ. Κασσελάκης.

«Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», σημειώνει σε αυστηρό ύφος η Έφη Αχτσιόγλου.

Από την άλλη πλευρά, κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σηκώνουν το γάντι και υποστηρίζουν ότι υπήρξε τηλεφώνημα.

«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», αναφέρουν κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη.

Νέα απάντηση Αχτσιόγλου

Ακολούθησε νέα απάντηση από το περιβάλλον της Έφης Αχτσιόγλου

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», σημειώνουν κύκλοι κοντά στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγουν: «Η κυρία Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30. Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».

Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ