Πολιτικη & Οικονομια

Γεροβασίλη για Κεντρική Επιτροπή: «Διαφωνώ με το δημοψήφισμα και τις αποχωρήσεις»

«Να συζητήσουμε ήρεμα και χωρίς κόλπα», λέει η βουλεύτρια Άρτας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όλγα Γεροβασίλη, Σωκράτης Φάμελλος
Όλγα Γεροβασίλη, Σωκράτης Φάμελλος © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ - Κεντρική Επιτροπή: Η τοποθέτηση της Όλγας Γεροβασίλη - Τι είπε για τις διαγραφές

«Διαφωνώ με το δημοψήφισμα, αλλά και τις αποχωρήσεις από την Κεντρική Επιτροπή», είπε στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής η Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας ότι «είναι τρικ να μετατρέπεις τα διαδικαστικά θέματα σε πολιτικά». 

Συγκεκριμένα, η βουλεύτρια Άρτας σχολίασε: «Μπήκε θέμα με βάση τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου περί δημοψηφίσματος για τις διαγραφές να μπει σε ψηφοφορία. Η δική μου θέση είναι ότι αυτό δεν είναι ένα διαδικαστικό ζήτημα, είναι πολιτικό και αυτό το νόημα έχει η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής μέχρι αύριο. Τα διαδικαστικά μπορεί εύκολα κάνεις να τα μετατρέπει σε πολιτικά αλλά αυτό είναι συχνά ένα τρικ. Κάλεσα τους συντρόφους και τις συντρόφισσές μου να μιλήσουμε ειλικρινά να πούμε ό,τι έχουμε να πούμε. Η δική μου θέση σε σχέση με τη χθεσινή δήλωση του προέδρου είναι γνωστή, τη διαφωνία μου την έχω διατυπώσει, το θεωρώ θεσμικά λάθος και ζητάμε να αποσυρθεί κάθε τέτοια σκέψη. Ωστόσο μπορούμε να συζητάμε ήρεμα και απλά χωρίς κόλπα και ειλικρινά μεταξύ μας».

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με την αποχώρηση από τη συνεδρίαση της Έφης Αχτσιόγλου, του Διονύση Τεμπονέρα και της «Ομπρέλας», η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε: «Από ότι κατάλαβα αποχώρησαν από τη διαδικασία για διαδικαστικούς λόγους. Πολιτικούς λόγους δεν έχω ακούσει». 

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.