Πολιτικη & Οικονομια

«Πυρά» Δρίτσα κατά Κασσελάκη για το δημοψήφισμα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μας ταιριάζει, αντισταθείτε»

Το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για πρακτικές που θυμίζουν ρωμαϊκή αρένα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θοδωρής Δρίτσας
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Θοδωρής Δρίτσας κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «διάγγελμα» του Στέφανου Κασσελάκη για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος στο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να προχωρήσει στη διαγραφή 4 στελεχών, με τον Θοδωρή Δρίτσα να εξαπολύει «πυρά» κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο Facebook, κάνει λόγο για πρακτικές που θυμίζουν ρωμαϊκή αρένα και κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή, καλώντας παράλληλα τα στελέχη του κόμματος σε αντίσταση.

Παράλληλα, ρωτά τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, παλαιά και νέα, όλων των τάσεων, εάν θα ανεχθούν αυτή την εξέλιξη και εάν θα δώσουν «ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα».

Η ανάρτηση του Θοδωρή Δρίτσα:

Το ακούσαμε κι αυτό! Ο Στέφανος Κασσελάκης μας λέει ότι, δεν κάνει πίσω και γι' αυτό θα καλέσει το λαό του ΣΥΡΙΖΑ σε...

Posted by Θοδωρής Δρίτσας on Friday, November 10, 2023

«Το ακούσαμε κι αυτό!

Ο Στέφανος Κασσελάκης μας λέει ότι, δεν κάνει πίσω και γι' αυτό θα καλέσει το λαό του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοψήφισμα, για να διαγράψει τον Βίτσα, τον Τζουμάκα, τον Σκουρλέτη, τον Φίλη και όποιον άλλον βρει μπροστά του!!!!!!

Εμένα αυτά μου θυμίζουν: α) ρωμαϊκή αρένα, β) ακραίο κοινωνικό αυτοματισμό στην πολιτική ζωή, γ) "ανάθεμα", κάτι σαν αυτό που υπέστη ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο Κασσελάκης αυτό το θεωρεί δημοκρατία!

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία παλιά και νέα όλων των τάσεων, θα το ανεχθείτε κι αυτό; Θα δώσετε ελεύθερο στην απόλυτη παραφροσύνη και στη γελοιότητα;

Δεν σας (μας) ταιριάζει.

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ