Πολιτικη & Οικονομια

Ομοβροντία πυρών κατά Τσακαλώτου από τους νεοπροεδρικούς του ΣΥΡΙΖΑ

Προ των πυλών η διάσπαση στο κόμμα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ομοβροντία πυρών κατά Τσακαλώτου από τους νεοπροεδρικούς του ΣΥΡΙΖΑ
Ευκλείδης Τσακαλώτος © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά κατά Τσακαλώτου από νεοπροεδρικούς - Προ των πυλών η διάσπαση στο κόμμα

Ομοβροντία πυρών κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου εξαπολύουν νεοπροεδρικοί του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την αποχώρησή του, ως ζήτημα ημερών -πιθανότατα το Σαββατοκύριακο όταν θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Με αναρτήσεις και δηλώσεις σε ΜΜΕ, τα στελέχη της Κουμουνδούρου που βρίσκονται στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, επιτίθενται κατά της χθεσινής δήλωσης του Ευκλείδη Τσακαλώτου για «χαμένη υπερηφάνεια» στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γενικότερα σε όσα ακούστηκαν στην εκδήλωση της «Ομπρέλας».

Αυλωνίτου: Εμείς τα παρακατιανά μέλη των 2 ευρώ μένουμε, ενώ αποχωρεί ο «Σωτήρας» Τσακαλώτος

 Σε ανάρτησή της με αφορμή τα όσα ανέφερε σε εκδήλωση της «Ομπρέλας» ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, η Ελένη Αυλωνίτου, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε:

«Εμείς τα παρακατιανά μέλη του 2 ευρώ, χωρίς αστική αυτοπεποίθηση, πώς παραμένουμε στο κόμμα ενώ αποχωρεί ο "Σωτήρας" Τσακαλώτος, που έδινε υπερηφάνεια σ' αυτό; Μήπως γιατί δεν είμαστε υπερφίαλοι, φαντασμένοι αλαζόνες, αλλά είμαστε αξιοπρεπείς, δεν μειώνουμε κανέναν και πρωτίστως σεβόμαστε τη Δημοκρατία!».

Εμείς τα παρακατιανά μέλη του 2ευρω, χωρίς αστική αυτοπεποίθηση, πως παραμένουμε στο κόμμα ενώ αποχωρεί ο "Σωτήρας"...

Posted by Eleni Avlonitou on Tuesday, November 7, 2023


Καρανίκας για «Ομπρέλα»: Περήφανα αναμένω κάτι το περήφανο από τα περήφανα στελέχη

Ο Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής του επίθεση με ειρωνικά σχόλια σε όσα είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα στο Facebook:

«Ιδιόκτητη Περήφανη Προκομμουνιστική Εξωκυβερνητική αριστερά. Με περηφάνια θα πορευτώ στην Αριστερά, στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όταν ακούσω περήφανα την περήφανη αποχώρηση των φραξιωνιστών της ομπρελας 53+6/6 όταν και άμα αποφασίσουν και τους το επιτρέψει περήφανα η περηφάνια τους και το υπαρξιακό τους δίλημμα να παρατήσουν το κόμμα που τόσο περήφανα τους συντηρεί και τόσο καιρό υπονομεύουν περήφανα.

Περήφανα θα περιμένω να κάνουν την περήφανη δική Τους αριστερά καθώς επιστρέφουν ριζοσπαστικά και ανανεωτικά στο περήφανο πειραγμένο κομμουνιστικό παρελθόν τους για να ξανά διαλύσουν περήφανα την Ακοα - και το ΚΚΕ ες ΑΑ επιστρέφοντας περήφανα στο περήφανο 0,5% που περήφανα τους ανήκει.

Περήφανα αναμένω κάτι το περήφανο από τα περήφανα στελέχη που τόσο περήφανα αναζητούν και υπερασπίζονται την περηφάνια της Δικής Τους περήφανης αριστεράς.

Απλά, πιστεύω περήφανα ότι η αριστερή περηφάνια θέλει και την αριστερή περήφανη Τόλμη και Γοητεία που περήφανα τους λείπει».

Ιδιόκτητη Περήφανη Προκομμουνιστική Εξωκυβερνητική αριστερά Με περηφάνια θα πορευτώ στην Αριστερά, στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όταν...

Posted by Νίκος Καρανίκας on Monday, November 6, 2023

Νέες εσωκομματικές αιχμές από τον Πολάκη με αφορμή τις δηλώσεις Κασσελάκη για Σημίτη

Με αφορμή τη δήλωση Κασσελάκη για τον λόγο που απουσίαζε από την εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε εσωκομματική επίθεση μέσω ανάρτησής του, όπου αφού χαιρέτισε τη δήλωση Κασσελάκη για την περίοδο Σημίτη, στη συνέχεια αναρωτήθηκε «ποιος από τους γνωστούς άγνωστους έκανε αντίστοιχη δήλωση για τον Σημίτη».

Αποστολάκης: «Με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο δεν υπάρχει πλέον γέφυρα»

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα (7.11) και ο Ευάγγελος Αποστολάκης, υποστήριξε ότι «με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο δεν υπάρχει πλέον γέφυρα» μετά τις αποστάσεις που πήρε ο πρώην υπουργός σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τη συμμετοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία "επώδυνη εγκυμοσύνη", ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπαλότητας, γίνεται πιο έντονη η διαφοροποίηση», δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Σε σχόλιο του για τη χθεσινή τοποθέτηση Τσακαλώτου, ο κ. Αποστολάκης σημείωσε: «Πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ