Πολιτικη & Οικονομια

«Στοχευμένες επιθέσεις» εναντίον του Χάρη Δούκα καταγγέλλει το επιτελείο του - Αφορμή το μετρό Εξαρχείων

Πληροφορίες για διαστρέβλωση των θέσεων του νεοεκλεγέντος δημάρχου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Για τις πρώτες αλλαγές και παρεμβάσεις στον δήμο Αθηναίων μίλησε ο Χάρης Δούκας
Για τις πρώτες αλλαγές και παρεμβάσεις στον δήμο Αθηναίων μίλησε ο Χάρης Δούκας © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Χάρης Δούκας: «Στοχευμένες επιθέσεις» με αφορμή το μετρό στα Εξάρχεια δέχεται ο εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων, σύμφωνα με το περιβάλλον του.

Για στοχευμένες επιθέσεις εναντίον του εκλεγμένου δημάρχου Αθηναίων μιλά το επιτελείο του, με αφορμή τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών σε σχέση με την παρέμβαση του Χάρη Δούκα στην υπόθεση του μετρό Εξαρχείων και την κοπή δέντρων στην πλατεία. 

Το περιβάλλον του κ. Δούκα ξεκαθαρίζει ότι η θέση του τελευταίου είναι σαφής: Θέλει και μετρό και δέντρα.

Ειδικότερα, από το περιβάλλον του Χάρη Δούκα σημείωναν ότι «μας προκαλεί μεγάλο προβληματισμό ότι μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σήμερα, επιχειρεί να διαστρεβλώσει τις θέσεις του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αθηναίων, κ. Δούκα. 
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κ. Μαρινάκη ότι η θέση του κ. Δούκα είναι σαφής. Θέλουμε και Μετρό και δέντρα, όπως συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες και όπως επιθυμούν οι Αθηναίοι πολίτες. 
Οι στοχευμένες επιθέσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον του κ. Δούκα, και μάλιστα πριν ακόμα εκείνος αναλάβει καθήκοντα, εγείρουν σοβαρά ερωτήματα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ