Πολιτικη & Οικονομια

Στην αντεπίθεση ο Κικίλιας κατά Παπαδημητρίου: Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα

Τα σχόλια που πυροδότησαν την κόντρα των δύο αντρών

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κικίλιας - Παπαδημητρίου: Η κόντρα που ξέσπασε μετά τα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ
Βασίλης Κικίλιας © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Κικίλιας - Παπαδημητρίου: Η κόντρα που ξέσπασε μετά τα όσα ειπώθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Απάντηση στον Μπάμπη Παπαδημητρίου έδωσε μέσω Facebook, ο Βασίλης Κικίλιας, μετά την ενόχληση του τελευταίου από την αναφορά που είχε κάνει ο πρώην βουλευτής για τον «μπασκετμπολίστα υπουργό» μέσω πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έγραψε ότι «ο κ. Παπαδημητρίου αναλυτής-σχολιαστής και αφ' υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη, έχει μπερδευτεί: Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επί προσωπικού, χωρίς αντίλογο, με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα».

Συνεχίζοντας τονίζει ότι:«Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες: Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα».

Ο κ Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν...

Posted by Vassilis Kikilias on Friday, November 3, 2023

Η καταγγελία του Μπάμπη Παπαδημητρίου 

Με ανάρτηση του νωρίτερα σήμερα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, δεν άφησε αναπάντητα τα όσα ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας και μάλιστα κατήγγειλε ότι ο υπουργός τον απείλησε και τον έβρισε, ενώ σημείωσε ότι «κινήθηκε προς το μέρος μου επιθετικά, αναγκάζοντας συνάδελφο δημοσιογράφο να σπεύσει ανάμεσά μας για να εμποδίσει αυτό που όλοι φοβήθηκαν».

Υπήρξα, σήμερα το πρωί, πίσω από τις κάμερες, θύμα απειλών, ύβρεων και σωματικής σκοπούμενης βίας από τον Βασίλη...

Posted by Μπάμπης Παπαδημητρίου on Friday, November 3, 2023

Όσα προηγήθηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

Βασίλης Κικίλιας και Μπάμπης Παπαδημητρίου δεν συνυπήρξαν στο ίδιο πάνελ σήμερα. Προηγήθηκε η εμφάνιση του δημοσιογράφου, ο οποίος στο κλείσιμο της συμμετοχής του στην εκπομπή, πριν οι παρουσιαστές δώσουν πάσα για διαφημίσεις, εκείνος, σχολιάζοντας τη συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά, αναφέρθηκε και στον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος θα ακολουθούσε ως καλεσμένος στην εκπομπή και προφανώς βρισκόταν κάπου στα παρασκήνια, ως «ο μπασκετμπολίστας υπουργός».

Ο κ. Κικίλιας δεν έκρυψε την ενόχλησή του και όταν μετά τις διαφημίσεις ξεκίνησε η εκπομπή με μοναδικό καλεσμένο εκείνον, απάντησε στο σχόλιο του κ. Παπαδημητρίου και έκανε λόγο για «τυχάρπαστους πολιτικούς και δημοσιογράφους». Αναλυτικότερα ο κ. Κικίλιας είπε ότι πρόκειται για «υποτιμητικό και προσβλητικό» χαρακτηρισμό από τον «βουλευτή για ένα φεγγάρι και σχολιαστή του ραδιοφώνου», Μπάμπη Παπαδημητρίου.

«Είμαι διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και γιατρός ορθοπεδικός», σημείωσε ο υπουργός. «Υπήρξα αθλητής της εθνικής ομάδας και πολλά χρόνια επαγγελματίας μπασκετμπολίστας. Έχω φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τιμή. Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου υποτιμητικό να είναι κάποιος αθλητής και να κολλάει ένσημα έναντι άλλων που δεν έχουν κολλήσει ένσημα ποτέ στη ζωή τους».

Συνεχίζοντας ο κ. Κικίλιας είπε για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ότι «προσβάλλει όλη την αθλητική οικογένεια, αυτή που κάθε τυχάρπαστος πολιτικός και δημοσιογράφος τρέχει να πάρει ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα παιδιά σε ομαδικό ή ατομικό επίπεδο φέρνουν κάποια επιτυχία».

«Θα τον συμβούλευα να είναι πιο προσεκτικός πώς μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς που αποτελούν κομμάτι της νέας γενιάς, αυτούς που ζητάμε να επιστρέψουν από το εξωτερικό με το brain gain, αυτούς που τους ζητάμε να ψηφίσουν. Λόγω τέτοιων συμπεριφορών και νοοτροπίας αυτά τα νέα παιδία μας αποστρέφονται και λένε ‘όλοι οι ίδιοι είστε’», κατέληξε ο Βασίλης Κικίλιας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwozebo73aj5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ