Πολιτικη & Οικονομια

Κόντρα Γεωργιάδη-Τζάκρη: «Η αρχιΠΑΣΟΚα ζητά ανελέητες διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ»

«Μιλάει η γυναίκα που έχει ψηφίσει τα τρία μνημόνια», είπε ο υπουργός Εργασίας

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης - Θεοδώρα Τζάκρη
© Φωτογραφίες: EUROKINISSI / Κολάζ: Fotojet

Τζάκρη: Να προχωρήσουν χωρίς δισταγμό οι διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ - Γεωργιάδης: Η «αρχιΠΑΣΟΚΑ» ζητάει να φύγουν Φίλης, Σκουρλέτης, Βίτσας

Σε κόντρα ήρθαν ο Άδωνις Γεωργιάδης με τη Θεοδώρα Τζάκρη στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με αφορμή την πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για τη διαγραφή των Στέφανου Τζουμάκα, Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη και Δημήτρη Βίτσα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Τζάκρη είπε ότι οι διαγραφές των εν λόγω μελών του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσουν κανονικά, με τον υπουργό Εργασίας να της απαντάει σκωπτικά και να τη χαρακτηρίζει «αρχιΠΑΣΟΚα».

Τζάκρη: Να προχωρήσουν οι διαγραφές

Πρώτη πήρε τον λόγο η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εξέφρασε την άποψη ότι οι διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να προχωρήσουν χωρίς δισταγμό.

«Αν κάνει πίσω ο Κασσελάκης, θα είναι λάθος. Αν σταθεί δίπλα τους, θα είναι σαν αυτοκτονία. Υπάρχει ένα συστημικό σχέδιο φθοράς του κόμματος που το βλέπουμε να εξελίσσεται μπροστά μας. Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν μέλη δύο ταχυτήτων που το βλέπουμε καθημερινά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Δρίτσα, η κ. Τζάκρη σχολίασε πως «είναι κρίμα που προχώρησε σε τέτοιες τοποθετήσεις και επέλεξε αυτό το γκροτέσκο πολιτικό φινάλε για τον ίδιο».

«Κάποιοι θέλουν να κάνουν τον ΣΥΡΙΖΑ καλοκαιρινό να τον κατεδαφίσουν, θέλουν να οικοδομήσουν μία εικόνα της αριστερής θαλπωρής. Εμάς η επιδίωξή μας είναι διαφορετική. Θέλουμε η δημοκρατική παράταξη να κυβερνήσει ξανά τον τόπο με επάρκεια. Να βγάλουμε την εικόνα ενός συντεταγμένου κόμματός και όχι ενός ''τσίρκου''. Με αυτόν τον αλληλοσπαραγμό, ναι έχει γίνει τσίρκο, δεν μιλάω για τις πολιτικές διαφωνίες. Ο κ Κασσελάκης μόνο ενωτικός είναι. Τους τείνει κάθε μέρα χείρα φιλίας», δήλωσε.

Για τον ίδιο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Τζάκρη είπε τα εξής: «Ο πρόεδρός μας είναι μακράς πνοής, θα κριθεί στον χρόνο,τον πολεμούν δήθεν αγωνιστές». Πρόσθεσε πως ο κ. Κασσελάκης δεν πρέπει να κριθεί στις ευρωεκλογές, αλλά στις επόμενες εθνικές εκλογές και ότι «ήρθε για να μείνει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwn9g4mcyhrd)

Για τη δημοσκοπική πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι αποτυπώνει «μια εικόνα αλληλοσπαραγμού η οποία δεν βοηθάει το κόμμα». «Δεν ψάχνουμε για θαύματα, η ανασυγκρότηση ενός κόμματος είναι μία πολύπλοκη διαδικασία. Δεν ψάχνουμε για θαυματοποιούς, όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι ψέυτης», συμπλήρωσε.

Τέλος, είπε ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κανονικά.

Γεωργιάδης: Δεν μπορεί η αρχιΠΑΣΟΚα να μιλά για ανελέητες διαγραφές

Λάβρος ήταν ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την τοποθέτηση της Θεοδώρας Τζάκρη.

«Έχω τη διαστροφή και θέλω να παρακολουθώ την κ. Τζάκρη. Άκουγα το μίσος που έβγαλε για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να διαγραφούν. Ανελέητα διαγράφει τον Φίλη και τον Σκουρλέτη και όποιον άλλον. Και σκεφτόμουν ότι εγώ την έχω ζήσει ως υπουργό του Γιώργου Παπανδρέου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορεί, ρε φίλε, να είσαι η Τζάκρη, ΠΑΣΟΚα από γεννησιμιού σου, και να μιλάς για ανελέητη διαγραφή του Σκουρλέτη και του Φίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται αυτό, είναι από αυτά που δεν γίνονται στη ζωή. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις, υπάρχει πρόβλημα. Με συγχωρείτε, αυτά εγώ τα θεωρώ αδιανόητα αυτά. Μιλάω για το ύφος, όχι για την πολιτική ουσία», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwnbncf0chld)

Και συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει λέει να διαγραφούν χωρίς δισταγμό! Ανελέητα! Πάρτε τους τα κεφάλια! Ποιος; Η Τζάκρη! Η αρχιΠΑΣΟΚα, η πρασινοφρουρός, η γυναίκα που έχει ψηφίσει τα τρία μνημόνια! Να λέει χωρίς δισταγμό να διαγραφεί ο Σκουρλέτης, ο Φίλης και ο Βίτσας το θεωρώ ιεροσυλία. Πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια, να έχουμε αίσθηση ορίων».

Για την πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse, είπε ότι το πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από την προ Κασσελάκη περίοδο, επειδή η ουσία είναι πως ΣΥΡΙΖΑ «δεν έκανε ούτε μέρα κανονική αντιπολίτευση».

Kαταλήγοντας, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Κορόιδευε ο Πολάκης αυτά που γίνονταν στο Ελληνικό, όμως η κοινωνία έβλεπε ότι το έργο προχωρούσε. Το μόνο κόμμα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα είναι η ΝΔ. Ποιον αφορά το θέμα των υποκλοπών; Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κόσμος θέλει λύσεις. Ωραίοι οι καβγάδες, αλλά οι εργαζόμενοι θέλουν λύσεις, ο κόσμος θέλει δουλειές».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ