Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Κυρίτσης: Τα τρολ που υποστηρίζουν τον Κασσελάκη κατηγορούν τον Τσίπρα για άδεια κομματικά ταμεία

Πώς τοποθετήθηκε στα social media ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Κυρίτσης: Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τα τρολ που στηρίζουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος.
Παρέμβαση του Γιώργου Κυρίτση για αναρτήσεις γνωστών λογαριασμών που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο © ΑΠΕ/ΜΠΕ/Δημήτρης Παπαμήτσος

Γιώργος Κυρίτσης: Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τα τρολ που στηρίζουν τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Εναντίον συγκεκριμένων λογαριασμών στα social media στρέφεται με ανάρτησή του ο Γιώργος Κυρίτσης.

Με δημοσίευσή του στο X, o πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Νέα επίθεση στον Τσίπρα από τα τρολ που στηρίζουν τον νέο πρόεδρο. Τώρα τον κατηγορούν για τα κομματικά ταμεία. Αν ήμουν η οικογένεια Δαρειώτη θα τους έτρεχα μέχρι τέλους».

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του γνωστού λογαριασμού @Πεν Νταλαούρα, που καλούσε τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη σε «έλεγχο - ξεσκόνισμα» επικαλούμενος δημοσίευμα του Periodista περί «άδειων ταμείων στον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Κυρίτση:

«Ποιος “έφαγε” τα λεφτά; Στέφανε @skasselakis δώσε εντολή για άμεσο έλεγχο ξεσκόνισμα τώρα. Κάποιοι σκούζουν παραπάνω απ’ όσο δικαιολογείται πάντως. Και μη πεταχτείτε οι δεξιοί, εσείς χρωστάτε στον ελληνικό λαό 500εκ ευρώ κ θα τα γυρίσετε πίσω, αλλιώς το κόμμα πρέπει να κλείσει κ να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι κλέφτες».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ