- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης για 28η Οκτωβρίου: «83 χρόνια μετά, η χώρα μας στέκεται ως πυλώνας σταθερότητας σε μία ταραγμένη γειτονιά»
Στα Χανιά ο πρωθυπουργός
28η Οκτωβρίου: Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Εθνική Επέτειο -
Από τα Χανιά έστειλε το μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας: «83 χρόνια μετά, η χώρα μας στέκεται ως πυλώνας σταθερότητας σε μία ταραγμένη γειτονιά»
«Ημέρα μνήμης, τιμής και υπερηφάνειας η σημερινή και η σκέψη μας γυρίζει 83 χρόνια πίσω, σε αυτούς που είπαν το μεγάλο «ΟΧΙ», στα νέα παιδιά που πολέμησαν στα βουνά της Πίνδου και της Αλβανίας. Τιμούμε πρωτίστως αυτούς οι οποίοι δεν γύρισαν ποτέ πίσω στις οικογένειές τους, σε ένα ζεστό σπίτι ή έστω για μία αξιοπρεπή κηδεία. Ογδονταριά χρόνια μετά, η χώρα μας στέκεται ως πυλώνας σταθερότητας σε μία ταραγμένη γειτονιά. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, ισχυρές, εγγυώνται την αποτρεπτική μας ισχύ. Αλλά βέβαια, η αποτρεπτική ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων έχει ορισμένες σαφείς προϋποθέσεις: μια ισχυρή οικονομία, ισχυρές και σταθερές συμμαχίες και κυρίως την ενότητα του ελληνικού λαού.Αυτή η ενότητα, η οποία επιδείχθηκε με τόση αυταπάρνηση πριν από 83 χρόνια, πρέπει να αποτελεί πάντα τον οδηγό για το μέλλον, για τον τρόπο με τον οποίον η χώρα μας θα αντιμετωπίζει κάθε δυσκολία και θα εξέρχεται από κάθε κρίση ισχυρότερη. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη επίσης στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης, όπου κατέθεσε στεφάνι. Στη συνέχεια, παρακολούθησε την παρέλαση στο κέντρο των Χανίων.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Τα κυβερνητικά αποτελέσματα για το ιδιωτικό χρέος
Δεν έχει τόση σημασία το ποιος θα μιλήσει πρώτος όσο το τι θα πει.
Αναλυτικά οι τομείς ευθύνης
«Σπουδαιότερη παρακαταθήκη η απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών και το ραντεβού στη ΔΕΘ
Από δύο έως τέσσερις μήνες η διάρκεια
Ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.