Πολιτικη & Οικονομια

Ο Βίτσας αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Κασσελάκη

«Μου είπε ότι με εκτιμά», είπε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δημήτρης Βίτσας: Το τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη και νέες δηλώσεις για τα περί διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η υποταγή δεν είναι επιλογή» δήλωσε σήμερα (28.10) ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και αποκάλυψε ότι την Πέμπτη δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

«Με πήρε τηλέφωνο στη γιορτή μου ο κ. Κασσελάκης ανταλλάξαμε ευχές και μου είπε πόσο με εκτιμά. Δεν μιλήσαμε για το εάν θα πάρει πίσω τις διαγραφές. Θεωρώ πως είναι ένας ευγενής άνθρωπος που απλά με πήρε να μου δώσει τις ευχές του αι τη γιορτή μου. Όποιος έχει δει το βίντεο βγάζει το συμπέρασμα πως με βάση τα ερώτηση απάντησα. Αμέσως μετά είπα πως υπάρχει χώρος για μια σύγχρονη αριστερά και το είπα στον κ. Παπαδημητρίου πως αυτό θα γίνει τίτλος. Προς το παρόν δεν υπάρχει συζήτηση για άλλο κόμμα», δήλωσε στο Mega o Δημήτρης Βίτσας και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως είναι τεράστιο λάθος αυτό θα γίνεται με τις διαγραφές ειδικά όταν πηγαίνεις σε ένα συνέδριο όπου ανοίγουν οι συζητήσεις και μπορεί ο καθένας να εκφράσει την άποψή του. Όποιος διαφωνεί διαγράφεται; Εγώ ελπίζω πως σε πολλά από αυτά τα ζητήματα θα δοθεί απάντηση από την ηγεσία του κόμματος στη συνεδρίαση και ο καθένας από εκεί και πέρα θα σταθεί σε αυτήν την απόφαση. Η υποταγή δεν είναι επιλογή».

Ο κ. Βίτσας ρωτήθηκε και για τα δημοσκοπικά ευρήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. «Μπορεί να είναι θέμα προσώπου αλλά δεν ευθύνεται ο Στέφανος Κασσελάκης. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το ότι εκλέχθηκε ο Στέφανος Κασσσελάκης δεν έδωσε καμία ώθηση στο κόμμα και το δεύτερο είναι πως ο κόσμος δεν τον θεωρεί αριστερό αλλά δεξιό και κεντροδεξιό. Εγώ δεν μπαίνω στον κόπο να χαρακτηρίσω κάποιον αριστερό ή όχι. Η Κεντρική Επιτροπή δεν πιστεύω πως θα με διαγράψει αλλά εγώ έχω αποφασίσει τι θα κάνω. Πάντα όμως, οι αποφάσεις μπορεί να αλλάξουν. Είμαι ειλικρινής και είχα ενημερώσει τον Αλέξη Τσίπρα πως είναι η τελευταία φορά που βάζω υποψήφιος, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Βίτσας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cwjv7h99myu9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ