Πολιτικη & Οικονομια

Ήττα Αγοραστού στη Θεσσαλία: «Αφήνουμε σχέδιο για τα πέντε επόμενα χρόνια»

Η δήλωση του απερχόμενου Περιφερειάρχη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κώστας Αγοραστός κατά τη διάρκεια άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος σήμερα στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023
© ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 - Θεσσαλία: Η δήλωση του Κώστα Αγοραστού μετά την ήττα στον β' γύρο 

Ο Κώστας Αγοραστός δεν κατάφερε να επανεκλεγεί Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Στον β' γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2023, ο κ. Αγοραστός ηττήθηκε από τον συνυποψήφιό του, Δημήτρη Κουρέτα. Η διαφορά μεταξύ των δύο διαμορφώνεται στις 19 μονάδες. 

Συγκεκριμένα, στο 99,82% της ενσωμάτωσης, ο Κώστας Αγοραστός λαμβάνει το 40,34%, ενώ ο Δημήτρης Κουρέτας το 59,66%. «Έχουμε σχέδιο που αφήνουμε για τα πέντε επόμενα χρόνια», ανέφερε ο Κώστας Αγοραστός, σε δήλωση του και ευχήθηκε επίσης «καλή θητεία» στον κ. Κουρέτα ενώ ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του για την υποστήριξη που του έδειξαν. «Ευχαριστώ όλους που μας έδωσαν τη δυνατότητα όλα αυτά χρόνια να πάμε τη Θεσσαλία μπροστά» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αγοραστος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw97akvixy7d)

Κουρέτας: «Δεν υπάρχουν κόμματα, υπάρχει μόνο Θεσσαλία»

«Βασική μου επιδίωξη είναι να αποκαταστήσω την αξιοπιστία της περιφέρειας στην κυβέρνηση της χώρας και στους θεσμούς και αυτό θα κάνω από αύριο το πρωί. Δεν υπάρχουν κόμματα υπάρχει μόνο μία Θεσσαλία τίποτα άλλο», είπε μεταξύ άλλων ο νέος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας στη δήλωση του μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του β' γύρου των περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία.

Παράλληλα είπε ότι δεν μπορεί να πανηγυρίσει αυτή τη νίκη γιατί η Θεσσαλία είναι μία πληγή ανάφερε, ενώ σημείωσε ότι θα βάλει όλες τις δυνάμεις του για να μπορέσει να θεραπεύσει, όπως είπε, αυτήν την πληγή. «Η νίκη σε έναν σημαντικό πολιτικό αντίπαλο δείχνει και τη δική μας νίκη», κατέληξε. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw97hn6bhlht)

Διαβάστε περισσότερα για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ