Πολιτικη & Οικονομια

Μπακογιάννης: Αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε και θα το τελειώσουμε μαζί

Η θερμή αγκαλιά με τον Νίκο Χαρδαλιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κώστας Μπακογιάννης
© EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: «Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη της Αθήνας», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης

Έκκληση σε όλους τους δημότες ενόψει του β' γύρου των εκλογών στον Δήμο Αθηναίων απηύθυνε ο Κώστας Μπακογιάννης από το κεντρικό εκλογικό του περίπτερο στην πλατεία Συντάγματος.

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό», είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Μπακογιάννης, ευχαριστώντας παράλληλα την ομάδα, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους εθελοντές της παράταξής του.

«Αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε και θα το τελειώσουμε μαζί, και είναι ταξίδι πενταετίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την επικράτησή του με ποσοστό της τάξης του 41%, ο κ. Μπακογιάννης σημείωσε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη της Αθήνας και όλων των πολιτών της. Είμαι και θέλω να συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων».

Στη συνέχεια, εξέφρασε τον σεβασμό τους «σε όσους μας εμπιστεύτηκαν, εκείνους που ψήφισαν κάποιον άλλον και εκείνος που δίστασαν».

Και κατέληξε ««Την επόμενη εβδομάδα θέλω να απευθυνθώ σε όλες και σε όλους. Κάθε μέρα σε κάθε γειτονιά. Να μιλήσουμε για το σήμερα, αλλά και για το αύριο της πόλης. Να μιλήσουμε για το μέλλον που έρχεται με ορμή. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw3bd2jogwnt)

H αγκαλιά Μπακογιάννη σε Χαρδαλιά

Παρούσα στο Σύνταγμα ήταν και η μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη, Ντόρα, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε και ο νικητής στην Περιφέρεια Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ακολούθησε θερμός εναγκαλισμός του κ. Μπακογιάννη και του κ. Χαρδαλιά.

«Θα δώσουμε αυτή την εβδομάδα το καλύτερο μας εαυτό γιατί το έργο πρέπει να συνεχιστεί. Πρέπει να αφήσουμε τεράστια παρακαταθήκη με αυτή τη συνεργασία Αττικής-Αθήνας. Έχουμε πέντε χρόνια για να κάνουμε εξαιρετικά βήματα. Οι γειτονιές μας είναι τρόπος ζωής, η αυτοδιοίκηση είναι κάτι που ξεκινήσαμε μαζί. Τα καλύτερα έρχονται», είπε μεταξύ άλλων ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw3bosetswrl)

Η μάχη στον δήμο Αθηναίων οδηγείται σε β' γύρο. Με ενσωματωμένο σχεδόν το 60% των ψήφων, ο Κώστας Μπακογιάννης επικρατεί άνετα με  41,26%, ενώ δεύτερος έρχεται ο Χάρης Δούκας  με 14,18%. Η αποχή φτάνει το 68%.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY