Πολιτικη & Οικονομια

Αποστολάκης: «Δεν είναι εφικτό να γίνει συνέδριο τον Νοέμβριο - Ο Κασσελάκης θα πάει στρατό»

«Είδα στον Κασσελάκη μία καινούργια ελπίδα», δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευάγγελος Αποστολάκης
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ευάγγελος Αποστολάκης: Το συνέδριο, η στράτευση Κασσελάκη και η επιλογή του Παύλου Πολάκη

Για την εποχή Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο βουλευτής Επικρατείας και πρώην υπουργός, Ευάγγελος Αποστολάκης, δηλώνοντας εκ νέου ότι η Κουμουνδούρου δεν είναι έτοιμη για διεξαγωγή του συνεδρίου τον Νοέμβριο, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρόεδρος του κόμματος να καταταγεί εκείνο το διάστημα στον στρατό

«Θεωρώ ότι στην πορεία το κόμμα θα λειτουργήσει, θα λειτουργήσουν τα όργανα γιατί έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε», απάντησε ο κ. Αποστολάκης σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε και ανέφερε για τον χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου. «Δεν είναι εφικτό να γίνει τον Νοέμβριο, καθώς θα χρειαστεί προεργασία και ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να πάει φαντάρος». 

Αποστολάκης: «Είδα στον Κασσελάκη μία καινούργια ελπίδα, κάτι φρέσκο»

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης κλήθηκε να σχολιάσει τη στήριξη που παρέχει στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Στον κ. Κασσελάκη είδα μια καινούργια ελπίδα. Κάτι φρέσκο. Κάτι καινούργιο. Κάτι που είναι διαφορετικό. Ότι υπάρχει η αίσθηση ότι δεν χάθηκε το όνειρο». 

Όσο για την «αναβάθμιση» του Παύλου Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αποστολάκης απάντησε: «Ο κ. Κασσελάκης επέλεξε άτομα που μοιράζεται τις ίδιες απόψεις και έχουν τις ίδιες αγωνίες για θέματα που μας απασχολούν. Μπορεί ο τρόπος να είναι διαφορετικός αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι (σ.σ. ο κ. Πολάκης) έχει δουλέψει και είναι καθαρός». Επιπλέον, αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη που ηγείται του συντονισμού της κοινοβουλευτικής ομάδας παραδέχτηκε ότι ο τρόπος συμπεριφοράς του είναι αψύς, αλλά έχει δουλέψει. Όσον αφορά ότι η αναβάθμισή του δεν φέρνει κάτι καινούργιο, ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ είπε χαρακτηριστικά ότι «οι ιδέες είναι φρέσκες, οι άνθρωποι μπορεί να έχουν μια ιστορία. Ας αφήσουμε αυτή την ομάδα πώς θα λειτουργήσει. Το αποτέλεσμα κρίνει το τι θα γίνει». 

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του στην ΕΡΤ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης σχολίασε τη δήλωση του νέου προέδρου ότι είναι ευκατάστατος και πρόσθεσε: «Αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας». Σημείωσε, μάλιστα, ότι το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει μια οικονομική άνεση δεν σημαίνει ότι του στερείται το δικαίωμα να είναι αριστερός.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cw13tlu0mx0x)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ