Πολιτικη & Οικονομια

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επιστρέφει στην πολιτική: «Έχω δεχθεί εισήγηση να προσχωρήσω στη ΝΔ»

Πότε θα ανακοινώσει την απόφασή του για το πολιτικό του μέλλον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρέας Λοβέρδος
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ για την αποχώρηση από το κόμμα, την επιστροφή στην πολιτική και τη Νέα Δημοκρατία

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παραχώρησε συνέντευξη στο One Channel και αποκάλυψε ότι ετοιμάζει την επιστροφή του στην πολιτική, την οποία αναμένεται να ανακοινώσει πριν από τα Χριστούγεννα, όπως είπε «είναι θέμα χρόνου».

«Από το ΠΑΣΟΚ έφυγα τον Ιούλιο και θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή η επιλογή μου. Δικαιώθηκα από τις εξελίξεις που μεσολάβησαν. Θα κάνω αυτό που πρέπει τώρα. Υπάρχουν περιφερειακές εκλογές και σέβομαι τις προτεραιότητες. Στις 20 Νοεμβρίου έχω κλείσει ήδη αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας και θα κάνω πολιτική συγκέντρωση. Πριν τα Χριστούγεννα θα ανακοινώσω την επιλογή μου», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε: «Μου έχει λείψει η πολιτική. Θέλω να μιλήσω και να πω κατά τη γνώμη μου πώς εξελίσσονται τα πράγματα στην Ελλάδα. Είναι ο πρόλογος. Το κυρίως θέμα θα είναι τον Δεκέμβριο. Αυτόν τον καιρό που είμαι εκτός ΠΑΣΟΚ, οι εισηγήσεις που δέχομαι είναι δύο. Η μία είναι προσχώρηση στη Νέα Δημοκρατία και η άλλη να κάνω μία κίνηση, που να δοκιμαστεί στις Ευρωεκλογές. Έχω κάνει την επιλογή μου αλλά δεν την έχω πει ακόμα σε κανένα». 

«Θα είμαι στις Ευρωεκλογές με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο» συμπλήρωσε ο κ. Λοβέρδος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvzygp86wfg1)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ