Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: «Ο Κασσελάκης δεν έχει ξεκινήσει καλά, είναι άσχετος»

Η απάντηση Αυγέρη στον υπουργό Ανάπτυξης

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη - Η απάντηση της Δώρας Αυγέρη

«Άσχετο» χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Μπέου στον Βόλο και την τοποθέτησή του για το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Δεν έχει ξεκινήσει καλά ο κ. Κασσελάκης. Χθες, κατάφερε να κάνει δύο μεγάλα φάουλ κυρίως γιατί είναι άσχετος».

Σε άλλο σημείο σχολίασε: «Έχουμε πει ότι η ΝΔ δεν εμπλέκεται στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και μάλιστα στον Βόλο, την περασμένη φορά είχε κατέβει υποψήφια που στηριζόταν από τη ΝΔ και ο κ. Μπέος κατέβηκε ως ανεξάρτητος. Και αν εκλεγεί ο κ. Μπέος την Κυριακή, δεν θα εκλεγεί ως ΝΔ αλλά ως Μπέος. Άρα η ΝΔ δεν έχει εμπλοκή. Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητάει από τη ΝΔ κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση το κόμμα, επειδή είναι άσχετος». Μάλιστα, πρόσθεσε: «Αυτό που έγινε με το ΟΑΚΑ, δεν έγινε γιατί ο Μητσοτάκης είναι ανακόλουθος με αυτό που είπε αλλά γιατί ο Μητσοτάκης προχώρησε αυτό που είπε. Ξέρει ο κ. Κασσελάκης πόσο καιρό χρειάζεται για να ενταχθεί ένα έργο σε δημόσιους ευρωπαϊκούς πόρους, για να εκπονηθεί μία μελέτη και να γίνει διαγωνισμός για να ολοκληρωθεί το έργο;».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvwxcucz4ry9)

«Ας είναι πιο προσεκτικός ο κ. Γεωργιάδης» - Η απάντηση της Δώρας Αυγέρη

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης ας είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα σπεύσει να χαρακτηρίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κι ας βρει πρώτα έστω και μια κουβέντα να πει, για τα δημοσιεύματα των New York Times και του Documento, τα οποία αποκαλύπτουν την ‘ειδική’ σχέση που φέρεται να είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με την Huawei και τα δώρα που φέρεται να λάμβανε από την κινεζική εταιρεία. Εκτός κι αν, ξέχασε να μιλήσει για αυτά, επειδή κοιτούσε το ρολόι του», απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ