Πολιτικη & Οικονομια

Νέο TikTok από τον Κασσελάκη με ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή

«Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέο TikTok από τον Κασσελάκη με ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή

Κασσελάκης: Νέο TikTok με ξενάγηση στο γραφείο του στη Βουλή - «Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις»

Στα Social Media επέστρεψε ο Στέφανος Κασσελάκης με νέο TikTok του, στο οποίο ξεναγεί στο γραφείο του στη Βουλή ενώ τονίζει πως επιθυμία του είναι να ενεργοποιήσει τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του κόμματος.

Στόχος του, όπως υπογράμμισε, είναι να «τρελάνουν το πολιτικό σύστημα με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις».

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως “χειροκροτητές”. Δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι η πολιτική» αναφέρει και συνεχίζει λεγοντας ότι «σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά. Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό; Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι φτιάχνουμε κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν τις εκλογές, αλλά από σήμερα. Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις, διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγή πολιτικής. Και χρειάζεται μόνο ένα: Εσένα. Γίνε μέλος στο isyriza.gr».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελακη

Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά...

Posted by Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis on Friday, September 29, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ