Πολιτικη & Οικονομια

Παππάς για Φίλη: «Αν κάποιος δεν εκφράζεται από τον αρχηγό, θέτει εαυτόν εκτός κόμματος»

Η αιχμηρή απάντηση στον πρώην υπουργό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Πέτρος Παππάς: Η απάντηση στον Νίκο Φίλη, άρνηση της Έφη Αχτσιόγλου και η επόμενη ημέρα του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμηρή απάντηση στον Νίκο Φίλη έδωσε σήμερα ο Πέτρος Παππάς. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη απάντησε στα όσα είπε εχθές ο πρώην υπουργός σχετικά με το ύφος του νέου προέδρου του κόμματος

«Όταν κάποιος δεν εκφράζεται από τον πρόεδρο του κόμματος και τις πολιτικές που επέλεξε η βάση του κόμματος, τότε και ο ίδιος λέει πως δεν ανήκει σε αυτό το κόμμα. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, θα πρέπει να ερωτηθεί και ο ίδιος αν αυτό λέει στην πραγματικότητα», σημείωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο κ. Παππάς. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Κάποια λίγα στελέχη μπορεί να θεωρούν ότι δεν τους χωράει αυτό το νέο εγχείρημα και να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν, ότι δεν τους αφορά αυτή η διαδικασία αναγέννησης και αναδιοργάνωσης της σύγχρονης Αριστεράς, όπως λέει και ο Στέφανος Κασσελάκης. Αν αυτό δεν τους αφορά, θα επιλέξουν προφανώς και οι ίδιοι να φύγουν από αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα είναι αριθμητικά ένας ικανός αριθμός. Είναι δικαίωμα του καθενός, όποιος θέλει κι όποιος μπορεί συνεχίζει στον δρόμο που δεν επέλεξε ένας άνθρωπος, αλλά που επέλεξε η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συντριπτική ήττα που υπέστη στις εκλογές».

Ο Πέτρος Παππάς σχολίασε ακόμη ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ «θα προχωρήσει συντεταγμένα, με τα όργανα του κόμματος, θα συνεδριάσει η ΚΟ, προχωράμε και στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με ψυχραιμία αλλά και με διάθεση για ενότητα θα προχωρήσουμε στο μέλλον. Δεν μας περισσεύει κανείς, θέλουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Και ξαναλέω ότι αν κάποιος δεν θέλει και δεν μπορεί, αυτό θα είναι επιλογή δική του».

Ο βουλευτής κλήθηκε ακόμη να σχολιάσει και τη χθεσινή άρνηση της Έφης Αχτσιόγλου στις προτάσεις Κασσελάκη, αλλά και την επόμενη ημέρα της βουλεύτριας στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ο κ. Παππάς είπε πως πιστεύει ότι η Έφη Αχτσιόγλου θα τιμήσει τις δεκάδες χιλιάδες των ψηφοφόρων και θα συμπορευθεί στο κόμμα, «όπως άλλωστε είπε και η ίδια ότι θα πορευθούμε μαζί».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvthq8agg2bd)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY