Πολιτικη & Οικονομια

Το «ευχαριστώ» Κασσελάκη στον σύντροφό του Τάιλερ

«Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Στέφανος Κασσελάκης: Το ευχαριστώ προς τον σύντροφό του Τάϊλερ - «Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης την ώρα που ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξη στον αγώνα που έδωσε για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τα πολιτικά μηνύματα που έστειλε μέσα από τη σύντομη νικητήρια δήλωσή του, απηύθυνε ευχαριστήρια και μεταξύ αυτών στην οικογένειά του. Αφού έκανε ειδική μνεία στην μητέρα, τον πατέρα και τον αδελφό του, που βρίσκονταν στα γραφεία του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε: 

«Να ευχαριστήσω τη δική μου, προσωπική οικογένεια, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να βρεθώ εδω, τον Τάιλερ και την Φάρλη τη σκυλίτσα μας».

Κασσελάκης σε Τάιλερ: «Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»

Στη συνέχεια, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναζήτησε τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, ο οποίος στεκόταν σε μικρή απόσταση στα αριστερά του. Και αφού τον αγκάλιασε, του απηύθυνε ένα ευχαριστώ στα αγγλικά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνθηκε στον Τάιλερ, λέγοντας: «Σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ».

Εν συνεχεία γύρισε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και σε όσους έβλεπαν και άκουγαν τη δήλωσή του από τα μέσα ενημέρωσης για να επισημάνει ότι ο Τάιλερ «έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας, και ευχαριστώ ολόψυχα που τον έχετε υποδεχθεί και αγκαλιάσει τόσο πολύ».

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ αποχωρούν από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ©ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Τι έχει πει ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Τάιλερ Μακμπέθ

Ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης κατά τις ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας του Στέφανου Κασσελάκη. Εμφανίστηκε πολύ φιλικός και μίλησε με θερμά λόγια για την Ελλάδα, στην οποία μετακινήθηκε από τις ΗΠΑ, όπου ζούσαν το προηγούμενο διάστημα μαζί με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μιλήσει για τον σύντροφό του από την πρώτη στιγμή που παρουσίασε την υποψηφιότητά του, ενώ σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη τόνισε ότι είναι ένας καταξιωμένος παθολόγος και ο άνθρωπος που του δίδαξε ενσυναίσθηση.

Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει στον ΑΝΤ1 για τον Τάιλερ: «Και οι δύο μας, δεν είμαι μόνο εγώ, και ο Τάιλερ, έχουμε πάρει την απόφαση μαζί να προσφέρουμε εδώ στην πατρίδα μου. Είναι πάντα στο πλάι μου. Ήταν οικογενειακή απόφαση να το κάνουμε».

«Ο τίτλος του είναι Doctor Nursing Practice στην Αμερική, το οποίο είναι αντίστοιχο παθολόγος-γιατρός στην Ευρώπη. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, μπορεί να συνταγογραφήσει κ.λπ. Άρχισε ως νοσοκόμος, νοσηλευτής. Ο Τάιλερ έχει ξοδέψει αρκετά χρόνια της ζωής του στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία. Όταν είχαμε τα lockdowns με τoν Covid, ήταν στην πρώτη γραμμή στις ΜΕΘ, στα νοσοκομεία - στη Νέα Υόρκη ήμασταν τότε. Εγώ οδηγούσα κάθε βράδυ τον Τάιλερ στο νοσοκομείο γιατί έκανε νυχτερινές βάρδιες, και τι μπόνους απολαβές πιστεύεις ότι πήρε στο τέλος της χρονιάς; Μηδέν. Είναι καταξιωμένος άνθρωπος για την ηλικία του στην Ιατρική» έχει αναφέρει για τον σύντροφό του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τονίσει, δε: «Αλλά πάνω απ' όλα ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση: Το πώς μιλούσε στους ασθενείς που ήταν στις ΜΕΘ και ήταν σε κώμα, γιατί τα ακούνε και μπορεί κάποια στιγμή να ξυπνήσουν. Και όντως μια ασθενής ξύπνησε και είπε ότι θυμάται τα πάντα που της έλεγε και έγραψε ένα βιβλίο που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου και που έχει αποφασίσει να διανύσουμε αυτόν τον δρόμο μαζί».

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI