Πολιτικη & Οικονομια

Επικοινωνία Τσίπρα με Κασσελάκη και Αχτσιόγλου

Μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επικοινωνία Τσίπρα με Κασσελάκη και Αχτσιόγλου
Ο Αλέξης Τσίπρας © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Αλέξης Τσίπρας: Επικοινώνησε με Στέφανο Κασσελάκη και Έφη Αχτσιόγλου μετά την ανάδειξη του νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Επικοινωνία τόσο με τον Στέφανο Κασσελάκη, τον οποίο συνεχάρη για τη νίκη του, όσο και με την Έφη Αχτσιόγλου, είχε μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας τους συνεχάρη για τον αγώνα που έδωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθούν στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή στις 12:00 τη Δευτέρα (25/9).

Νωρίτερα, το απόγευμα, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος είχε επισημάνει την ανάγκη ενότητας στο κόμμα.

«Οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία».

Ο πρώην πρόεδρος του κόμματος σημείωσε ακόμη ότι είναι περήφανος για την παρακαταθήκη που αφήνει στον νέο ή τη νέα πρόεδρο του κόμματος. «Μία βαριά παρακαταθήκη αλλά και ευτυχής, γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα».

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα

«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, οποίαν η όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες.

» Είναι λοιπόν με μία έννοια, μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη αλλά και ευτυχής, γιατί η μαζική συμμετοχή, η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας για την επόμενη μέρα.

» Γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας, δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι οι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί, ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα το ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία και την Προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ