Πολιτικη & Οικονομια

Παράταση μίας ώρας στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ - Στις 21:00 θα κλείσουν οι κάλπες

Αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νέου προέδρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα με το παιδί της προσέρχονται στην κάλπη για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ
© Dimitris Kapantais / SOOC

ΕΚλογές ΣΥΡΙΖΑ: Παράταση στην εκλογική διαδικασία για μία ώρα - Πότε αναμένεται το πρώτο επίσημο αποτέλεσμα

Παράταση για μία ώρα ανακοινώθηκε για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, οι κάλπες θα κλείσουν στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής. 

Το πρώτο επίσημο αποτέλεσμα αναμένεται περί τις 22:30 το βράδυ. Μέχρι τις 19:00 το απόγευμα είχαν ψηφίσει τουλάχιστον 122.000 ψηφοφόροι, ενώ ο αριθμός έχει ήδη ανέλθει στις 130.000.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvr74krf02rt)

Τι απαντούν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην καταγγελία Κασσελάκη

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν νωρίτερα την καταγγελία που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα από ανάρτησή του στο Χ, σημειώνοντας ότι «οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν στους καταλόγους τα νέα μέλη» που ψήφισαν στον α' γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Συγκεκριμένα, πηγές της Κουμουνδούρου φέρεται να σχολιάζουν ότι δεν υφίσταται ζήτημα σε τέτοια έκταση που να δικαιολογεί αυτή την αντίδραση Κασσελάκη και αυτό γιατί σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν αντιπρόσωποι των υποψηφίων. Μάλιστα, τονίζουν ότι υπήρξαν περιπτώσεις 500 ανθρώπων που πήγαν να ψηφίσουν χωρίς να είναι μέλη του κόμματος. 

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι έχουν φτάσει καταγγελίες από νέα μέλη, που παρότι ψήφισαν στον α' γύρο, οι εφορευτικές επιτροπές δεν τα εντοπίζουν στους εκλογικούς καταλόγους.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία "δεν σας βρίσκουμε", αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών», έγραψε συγκεκριμένα ο Στέφανος Κασσελάκης. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ