Πολιτικη & Οικονομια

Έκλεισαν οι κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ή τον νέο πρόεδρο

Πότε αναμένονται τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα σε εκλογικό κέντρο
© Dimitris Kapantais / SOOC

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Σε λίγη ώρα η ανακοίνωση της νέας ή του νέου προέδρου - Ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές

Έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά από παράταση μίας ώρας που δόθηκε για την εξυπηρέτηση των παλιών και νέων μελών του κόμματος και σε λίγες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί αν την ηγεσία του κόμματος θα αναλάβει η Έφη Αχτσιόγλου ή ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται περί τις 22:30 το βράδυ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών ψήφισαν συνολικά 133.261 μέλη.

Πού θα δουν τα αποτελέσματα Αχτσιόγλου - Κασσελάκης

Στα πολιτικά τους γραφεία αναμένεται να δουν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Στέφανος Κασσελάκης τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών. 

Η Εφη Αχτσιόγλου σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ήδη στο γραφείο της ενώ το επόμενο δίωρο αναμένεται να μεταβεί στο γραφείο του και ο Στέφανος Κασσελάκης. Και οι δύο, μόλις γίνει γνωστό το αποτέλεσμα των εκλογών θα μεταβούν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για να ενημερωθούν και να προχωρήσουν σε σχετικές δηλώσεις.

Στο γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται από νωρίς ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και άλλα στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ λίγο πριν τις 8 έφθασαν και οι γονείς του. Στο γραφείο της Εφης Αχτσιόγλου βρίσκονται η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Νίκος Μπίστης, η Θεανώ Φωτίου, ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvrb6t9wrzwp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ