Πολιτικη & Οικονομια

Δρίτσας: «Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη, Γιώργο Τσίπρα, έχετε επίγνωση μα τω Θεώ;»

«Έχετε καταλάβει τι πάτε να κάνετε;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θοδωρής Δρίτσας
© EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Μακροσκελής ανάρτηση του Θοδωρή Δρίτσα με αναφορές σε Ελύτη και Σολωμό - Τάσσεται υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου

Λάβρος κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία ήταν ο Θοδωρής Δρίτσας.

Σε μακροσκελή ανάρτησή του, ο κ. Δρίτσας τάσσεται υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου και καλεί τους Νίκο Παππά, Παύλο Πολάκη και Γιώργο Τσίπρα να σκεφτούν βαθιά τι έχουν επιλέξει να κάνουν.

«Αληθινά έχετε σκεφτεί βαθιά τι είναι αυτό που επιλέγετε να κάνετε; Έχετε επίγνωση μα τω Θεώ; Σκεφτήκατε έστω φευγαλέα ότι, οι επιλογές σας και επιλογή σας σφραγίζουν οριστικά τύποις και ουσία την οριστική και τελική ολοκλήρωση του σχεδίου "αριστερή παρένθεση";» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, καλεί τους ψηφοφόρους να διαβάσουν το βιβλίο «Με την πλάτη στον τοίχο» στο οποίο «με πρωτοβουλία και επιμέλεια του Ευκλείδη Τσακαλώτου και με τη συμμετοχή του Γιώργου Σταθάκη και πολλών άλλων άξιων ενεργών συνεργατών, περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια, ειλικρίνεια και γενναιότητα, η διαδικασία της σκληρής διαπραγμάτευσης που μας έβγαλε από τα μνημόνια» και να στείλουν ένα βροντερό μήνυμα κατά της «αριστερής παρένθεσης».

Παράλληλα, χαρακτηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη συμπαθέστατο, πολυτάλαντο, πολυπράγμονα και γενναίο, αλλά και απίστευτα αμετροεπή. Μάλιστα, καταλήγει αναρωτώμενος: «Στέφανε Κασσελάκη, έχετε ποτέ τραγουδήσει το “…για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή”; Κι αν ναι, το έχετε νιώσει;».

Τέλος, επικαλούμενος έναν άλλον ποιητή, τον... Διονύσιο Σολωμό, καλεί όσους σκέφτονται να ψηφίσουν Στέφανο Κασσελάκη την Κυριακή να το ξανασκεφτούν.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Θοδωρή Δρίτσα:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ Το σχέδιο-στόχος «ΣΥΡΙΖΑ-Αριστερή Παρένθεση», δρομολογήθηκε αρχικά από...

Posted by Θοδωρής Δρίτσας on Friday, September 22, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ