- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία για το Εργασιακό Νομοσχέδιο
Με την τοποθέτηση Ανδρουλάκη συνεχίζεται σήμερα η συζήτηση
Εργασιακό Νομοσχέδιο: Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή - Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία
Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας «για την ενίσχυση της εργασίας - Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1152 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 - Απλοποίηση ψηφιακών διαδικασιών και ενίσχυση της Κάρτας Εργασίας - Αναβάθμιση της επιχειρησιακής λειτουργίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Επιθεώρησης Εργασίας» στην Ολομέλεια.
Χθες, κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης του σχεδίου νόμου τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σήμερα το πρωί αναμένεται να τοποθετηθεί και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. Στο νομοσχέδιο εγράφησαν να τοποθετηθούν συνολικά 80 βουλευτές. Κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης έλαβαν τον λόγο εκτός των πολιτικών αρχηγών, του υπουργού, του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων και 66 βουλευτές.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί η συζήτηση του νομοσχεδίου με τις τοποθετήσεις και των υπόλοιπων 14 βουλευτών που έχουν εγγραφεί στον κατάλογο ομιλητών. Αμέσως μετά θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία που έχουν ζητήσει ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει θέσει σε ονομαστική ψηφοφορία την ψήφιση του σχεδίου νόμου επί της Αρχής καθώς και των άρθρων 9,10,22,25,26 και 31. Το ΚΚΕ έχει καταθέσει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί της Αρχής του σχεδίου νόμου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Ξεκινά η διαδικασία - Σχέδιο για σύγχρονο κόμβο logistics, ναυπηγικής και ενέργειας
Εντός Ιουνίου ξεκινά το πρόγραμμα των 500 εκατ. ευρώ - Κάλυψη δαπανών έως 95%
Πολιτική αντιπαράθεση μετά το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας
Η έγκριση βασίστηκε σε συγκοινωνιακή μελέτη και προκαταρκτική μελέτη βιωσιμότητας
Η ανάρτηση του υπουργού Δικαιοσύνης για τη σύγκρουση που ξέσπασε μετά το πρωτοσέλιδο του Documento
Συνάντηση με την Ειρήνη Πική στο Προεδρικό - Στο επίκεντρο η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών
Ο επικεφαλής της Metron Analysis σχολιάζει τη διαμάχη - Προειδοποιεί για ανακατατάξεις στο πολιτικό σκηνικό
«Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
«Ο Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός θα αποτελέσει την πιο σημαντική παρακαταθήκη του στην πατρίδα»
Η ανακοίνωση του Προέδρου της Δημοκρατίας
Στο νοσοκομείο βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες δίνοντας μάχη με τον καρκίνο
Στο συνέδριο Powergame – Economist ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών
«Με μαθηματικούς τύπους, έβγαλαν ό,τι ποσοστά ήθελαν», λέει η πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.