Πολιτικη & Οικονομια

Μπακογιάννης: Αυτονόητη η συμμετοχή μου σε ένα debate στη δημόσια τηλεόραση

Νωρίτερα σήμερα το είχε ζητήσει ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων Χάρης Δούκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Μπακογιάννης
Κώστας Μπακογιάννης @ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/ EUROKINISSI

Μπακογιάννης: Αυτονόητη η συμμετοχή μου σε ένα debate στην ΕΡΤ - Νωρίτερα σήμερα το είχε ζητήσει ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων Χάρης Δούκας

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, έστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», Κώστας Μπακογιάννης, με την οποία δηλώνει την πρόθεσή του να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό debate με τους υποψήφιους επικεφαλής των παρατάξεων για τον Δήμο της Αθήνας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

«Αναγνωρίζοντας ότι η δημόσια τηλεόραση αποτελεί το μοναδικό θεσμικό βήμα για τη διεξαγωγή ενός συντεταγμένου διαλόγου ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους των πολιτικών δυνάμεων που σέβονται τις αρχές της Δημοκρατίας, παρακαλώ θεωρείστε αυτονόητη τη συμμετοχή μου.

»Η ξεκάθαρη παράθεση των προγραμμάτων και η σύγκριση των θέσεων όλων μας στο πλαίσιο ενός debate, μόνο χρήσιμη μπορεί να αποβεί για τους δημότες» δήλωσε στην επιστολή του ο κ. Μπακογιάννης.

Χάρης Δούκας: Ζήτησε debate ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Νωρίτερα σήμερα, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, πρότεινε τη διεξαγωγή τηλεμαχίας με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Αναλυτικά η επιστολή του Χάρη Δούκα:

«Ως υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» προτείνω τη διοργάνωση τηλεμαχίας σε στούντιο της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

»Η δημόσια τηλεόραση, λόγω του θεσμικού της ρόλου, καλείται να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

»Αναμένουμε την απάντησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής της τηλεμαχίας και για τον καθορισμό των θεματικών ενοτήτων, με γνώμονα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Αθήνας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ